Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A filippínó nők betelepítése lehet a megoldás az egyre csak súlyosbodó itthoni agglegényhelyzetre?
A magyar férfiak szerető társra vágynak de egyszerűen képtelenség megfelelni a magyar nők irreális igényeinek. Rengeteg keső harmincas,korai negyvenes magyar férfi van egyedül és ha ez így marad akkor egy egész generáció fog elveszni csak azért mert esélyt sem kaptak a magyar nőktől hogy megéljék férfiasságukat és az apaság csodáját. Ez a generáció már túlságosan reményvesztett ahhoz hogy tegyen magáért,itt kormányzati beavatkozás kell mégpedig minél előbb mert itt konkrétan a nemzethalál a tét. Arra gondoltam hogy filippínó feleségeket lehetne kiközvetíteni az egyedülálló magyar férfiaknak. A munkahelyeken állítólag szorgalmasak,jólneveltek,megbízhatóak, talán bennük még megvannak a klasszikus női értékek és nem restek főzni,mosni,takarítani és hetente többször az uruk kedvére tenni a hálószobában. Ők hálásak lennének hogy fedél van a fejük fölött,hogy van egy hely amit otthonuknak érezhetnek még ha az csak egy 50 négyzetméteres vidéki panel is. Legalábbis én így gondolom.
Az biztos hogy valamit tenni kell mert ha a jelenlegi trendek folytatódnak akkor a magyarság el fog veszni a történelem süllyesztőjében.
Küldj már képet, hogy milyen magyar nők tetszenek. Kíváncsi lennék! A legtöbb ismerősöm (nő) tökéletesen elvan egy 50 nm2-es házban/lakásban. Nem keresnek milliókat és a pasitól sem várják el. Igen, a házimunkában szeretnék ha segítene a párjuk, ha már egyszer ugyanúgy nekik is dolgozni kell, amivel nincs is baj. Nem akarják magukat eltartatni, de ne is szakadjon rájuk minden. Szóval ha az én környezetben, baráti körömben, munkahelyemen a nők 80-90% ilyen, akkor:
1, nagyon rossz körökben mozogsz.
2, veled van a baj, vagy neked van irreálisan nagy elvárásod.
3, a külsődhöz és ahhoz képest hogy te mit tudsz nyújtani egy kapcsolatban fényévekkel jobb nőt (bár ahogy olvasom, inkább dugható ingyen cselédet) akarsz.
4, engedd el ezt a begyepesedett gondolkodást, hogy a nő főz, mos, takarít, gyereket nevel, este meg dugod. Ez a modell már nagyon-nagyon régóta nem működik, egyszerűen nem fenntartható a mai világban! Ha pedig ilyen nőre vágysz, akkor bizony kell keresned legalább 7-800 ezret egyedül, hogy eltartsd. (És még nagyon nagylelkű voltam az összeggel, mert ennyiből max vegetálni lehet két embernek)
Most őszintén kérdező, szerinted IDE milyen fillipínók fognak jönni? Gondolod, hogy majd a legszebb, legjobb nők fognak kis hazánkba érkezni, hogy a sajtüzemben robotoljanak a magyar minimálbérért? Te igencsak furcsa világban élsz. Illetve ahogy előttem is írták többnyire FÉRFIAK jönnek, és ez minden országban így van. A szegényebb régókban eleve, többnyire kulturális okok miatt (mint pl Kína egyke politikája) jóval több a fiatal férfi, akik lehetőség híján elindulnak a világba. Elsősorban nem a nőkre jellemző a külföldi munkavállalás és az hogy elhagyják szülőhazájukat.
Munkahelyemen amúgy van sok fillippínó nő, de hidd el nem fanyalodnál rájuk. Nagyon alacsonyak, nagyon "formátlanok" és az arcuk sem szép. Ráadásul valószínűleg mindegyik férjnél van és éppenséggel nem is túl fiatalok.
De egyébként nyugodtan elköltözhetsz te is abba térségbe, egy átlag nyugati szintű fizetéssel bőven jól el tudsz ott élni és csajozhatsz amennyit akarsz. Nem kell ehhez idehozni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!