Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Filippínó lányokról-mint barátnő egy magyar fiúnak- vélemény,tapasztalat?
Szerencsétlenek majd rájönnek, hogy nagyon benézték ezt az országot.
Még egy szuvas fülöp szigeteki putriból se költöznék ebbe a sötét, szutykos, hideg trágyadombba.
Rokonomnak filippínó barátnője van, New Yorkban élnek. A csaj eltartatja magát. A filippínó nők nem szeretnek dolgozni, a kultúrájuk része is, hogy a férfi az eltartó. Szinte mindent a rokonom csinál. Hazaér munkából takarít, főz, a csaj csak döglik a kanapén, fodrászhoz, kozmetikushoz megy, internetezik.
Gondolom, mire kellhet mégis a rokonomnak, de nem az én dolgom, csak válaszoltam a kérdesre.
Egy másik kérdésnél már írtam, de a munkahelyemen dolgozó fillipínó nők eléggé rondák, nem vonzóak. Ráadásul már nem is fiatalok, vagy legalábbis nem tűnnek annak. Kicsi, barna, formátlan, balta arcú törpék. Olyanok külsőre, mint a degenerált cigányok. Ettől még persze lehetnek aranyosak meg jó fejek, bár a többség nálunk kvázi csak vegetál. Konkértan le vannak lassulva, sokszor csak ácsorognak, bámulnak ki a fejükből. Úgyhogy szerintem ez az "olcsó szorgalmas" munkaerő mítosz eléggé megdőlni látszik.
Mondjuk az is tény, hogy valószínűleg Magyarországra csak a leghátrányosabb helyzetben lévő fillípínok jönnek akik eleve külsőre sem lesznek olyan jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!