Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 37-38 évesen ha komoly kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37-38 évesen ha komoly kapcsolatot és pár éven belül családot szeretnék hány éves nővel kezdjek?

Figyelt kérdés

jan. 3. 05:43
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
83%

"Lehet, hogy nem vagy otthon biológiából de minél idősebb egy nő annál inkább játszik egy veleszületett komoly betegség."

A férfi korával kapcsolatban ugyanez a helyzet. Így baromi ironikus felhozni a biológiát.

jan. 3. 16:07
 42/52 anonim ***** válasza:
Simán lehet 30 év alatti, ezzel bizonyos esetekben semmi gond nincs! De egyébként az jön, akit az élet intéz.
jan. 3. 20:20
 43/52 A kérdező kommentje:
41-es azért ez nem teljesen igaz. A férfiak bőven nemzőképesek később is. A nők hátrányból indulnak eleve!
jan. 4. 05:34
 44/52 anonim ***** válasza:

Az előttem szólókkal egyetértek, hiába lövöd be mit szeretnél korban, ha az nem szimpatikus, nem tetszik, család nem oké, nem akar gyereket...stb

Nehéz a társkeresés enélkül is

Inkább nézz magadba miért vagy egyedül , gyerek nélkül ennyi idősen...

Bocs

jan. 4. 10:54
 45/52 A kérdező kommentje:

44-es miért vagyok egyedül? Szerintem 37 évesen egy férfi nagyon nincs elkésve semmivel se. A nőknél veszem észre hogy 40 körül pánikolnak, pedig őnáluk sokkal durvábban ketyeg a biológiai óra.

Nézd meg Vajna Tímeát, idén tölti a 42-őt és folyamatosan vetélkedik, vagyis vetél állandóan. Szerinted?!

jan. 4. 11:11
 46/52 anonim ***** válasza:
78%

45 ös nem azért vetél el mert 42 éves. Nézz utána jobban.

Vissza térve nézheted a korosztályokat, de a való élet nem így működik. Tudok olyat ahol a nő 15 évvel idősebb és gyerek, szerelem van. Olyat is ahol passzol a kor és meg sem működik a kapcsolat. Mindenki egyedi, és ez nem korhoz kötött. Nekem mindig fiatalabb barátaim voltak,a férjem 4 évvel fiatalabb, 22 éve..én fiatalosabb, ő komolyabb volt már megismerkedésnél is

jan. 4. 16:16
 47/52 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, rólad süt a lenézés a nőkkel szemben. Az lenne a legjobb, ha egyik korosztállyal sem ismerkednél.
jan. 4. 16:18
 48/52 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon nevetnék, ha egy 37 éved aggszűz azzal kardoskodna, hogy a férfiak ráérnek mindenre.
jan. 4. 18:32
 49/52 A kérdező kommentje:
48-as mert te aztán sokra vitted ...esténként a gyakori kérdéseken irogatsz szologacc be idegen férfiaknak :) nagy karrier
jan. 4. 18:37
 50/52 anonim ***** válasza:
Férfiként gondolsz magadra?
jan. 4. 18:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!