Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37-38 évesen ha komoly kapcsolatot és pár éven belül családot szeretnék hány éves nővel kezdjek?
"Lehet, hogy nem vagy otthon biológiából de minél idősebb egy nő annál inkább játszik egy veleszületett komoly betegség."
A férfi korával kapcsolatban ugyanez a helyzet. Így baromi ironikus felhozni a biológiát.
Az előttem szólókkal egyetértek, hiába lövöd be mit szeretnél korban, ha az nem szimpatikus, nem tetszik, család nem oké, nem akar gyereket...stb
Nehéz a társkeresés enélkül is
Inkább nézz magadba miért vagy egyedül , gyerek nélkül ennyi idősen...
Bocs
44-es miért vagyok egyedül? Szerintem 37 évesen egy férfi nagyon nincs elkésve semmivel se. A nőknél veszem észre hogy 40 körül pánikolnak, pedig őnáluk sokkal durvábban ketyeg a biológiai óra.
Nézd meg Vajna Tímeát, idén tölti a 42-őt és folyamatosan vetélkedik, vagyis vetél állandóan. Szerinted?!
45 ös nem azért vetél el mert 42 éves. Nézz utána jobban.
Vissza térve nézheted a korosztályokat, de a való élet nem így működik. Tudok olyat ahol a nő 15 évvel idősebb és gyerek, szerelem van. Olyat is ahol passzol a kor és meg sem működik a kapcsolat. Mindenki egyedi, és ez nem korhoz kötött. Nekem mindig fiatalabb barátaim voltak,a férjem 4 évvel fiatalabb, 22 éve..én fiatalosabb, ő komolyabb volt már megismerkedésnél is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!