Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 37-38 évesen ha komoly kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37-38 évesen ha komoly kapcsolatot és pár éven belül családot szeretnék hány éves nővel kezdjek?

Figyelt kérdés

2024. jan. 3. 05:43
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%
38 vagy. 35 belefér ! Az is 3 évvel fiatalabb! De a 30 az 8 al! Túlzás. Az még egy fiatal nő.
2024. jan. 3. 06:21
 12/52 A kérdező kommentje:

11-es köszönöm a korrekt választ. Én is így látom, járok ún. társkereső programokra és azt vettem észre hogy legjobban a 3-6 évvel fiatalabbakkal jövök ki. Van egy "vékony vonal" és ez pont a 30 körül akiknél már érzek egyfajta törést.

Arra gondolok hogy bennük még kevesebb a keserűség, több az életöröm és sokkal naívabbak, ráérősebbek, valahol gyerekesebbek is. Ez azért 32 körül már változik, tehát ha én válaszolhatnám meg a saját kérdésemet akkor a 32 lenne a minimum, a maximum pedig inkább a 34 és nem a 35.

A 8 év az lehet valóban sok bár van egy ismerősöm akinek 15 évvel fiatalabb felesége van, bár ott szerintem valami nem stimmel, az már generációs szakadék. Szerintem 7.5 év ami még belefér ha pontosak akarunk lenni.

Amúgy 37 vagyok még nem 38 :).

2024. jan. 3. 06:25
 13/52 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Ha abból indulok ki,amit látok a környezetembem, azt mondanám,hogy 30tól felfelé keresgélj,az még működőképes lehet,ha alapvetően fiatalos beállítottságú vagy.

Viszont sajnos rengeteg kapcsolatról tudok 10-15 év korkülönbséggel is ... Nem tudom azok a lányok hová teszik az eszüket. Legtöbb egy közeli lánybarátom, a csávója 26 évvel idősebb. Szoktam vele finoman piszkálni, azzal érvelt eleinte,hogy a korabeliek komolytalan hülyegyerekek,ebben lehet igazság,de attól még nem fog működni komplett generációs szakadékkal egy kapcsolat.

2024. jan. 3. 07:06
 14/52 anonim ***** válasza:
41%

Ezt az emancipuncik le fogják pontozni.

Ha redpill-es nézőpontot veszem (+ hogy többnyire kb hány éves kortól érettek párkapcsolatilag fejben is), 27+-tól már nézelődhetsz. Egyrészt vele még van időd lassabban építkezni, 2 év párkapcsolat, aztán eljegyzés, házasság, gyerek. (Egy 37-38 évessel lassan építkezni nem lehet, mivel ~2 év és 40... statisztikák szerint egyre nagyobb rizikójú lesz gyereket vállalniuk, nagyobb kockázatok stb)

Ha nem is azonnal akartok gyereket, de fiatalabbakban kevésbé van a pánikolás, mint pl egy 38 évesben, hogy most azonnal kell a gyerek. Rengeteg tapasztalat van online arról, hogy idősebb, gyerek nélküli nőknél előfordulhat olyan, hogy szebb maszkot viselnek, csak hogy összejöjjön a gyerek, utána meg lehullik és megmutatják a foguk fehérjét. (persze fiatalabbaknál is van ilyen-olyan maszk, meg férfiaknál is van stb de ezért jó párkapcsolatban lenni pár évig, hogy ez lehulljon... egy siető nővel nehezebb ezt kideríteni)

Ha meg a bluepilles nézőpontot veszem, akkor 35+. Maradj a korosztályodban, tilos abból kimozdulnod statisztikák, tapasztalatok ide vagy oda.

2024. jan. 3. 07:07
 15/52 anonim ***** válasza:
95%
Hű, azt a ponto séletkor levezetést...azt ugya etudod, hogy nincs két egyforma ember, és ahogy neked vannak sztereotípiák a fejedben, úgy a nőknek is, például az, hogy te mit vársz el, mit vizionálsz egy 34 éves nő kapcsán, ők ugyanúgy feltételznek ezt-azt egy 37 éves pasitól, ha már azzal állnak le...mondjuk azt, hogy akkor ha már megállapodás és családalapítás a céljuk, akkor rendelkeznek mindennel, ami ehhez kell, és kivéve az inkubátorral, izé...akarom mondani, a nővel! Mert ugye te sem hiszed, hogy egy fiatalabb majd nem ugyanígy fog téged méricskélni; ugye megvan a ház+kocsi+jó jövedelem kombód, hogy egy nálad fiatalabb, veled lehorgonyozni szándékozó nőt fogj? Tudod, azt, ami eddig sem jött össze, elvégre nem véletlen vagy még mindig egyedül, de majd most, mert most megvan hozzá a ....mid is? Az elhatározás édeskevés lesz!
2024. jan. 3. 07:12
 16/52 A kérdező kommentje:

13-as köszönöm a választ. Én is így látom ahogy te, nyilván észre lehet venni a huszonéves és a harmincas korosztályban is a különbségeket, mindenki mondja hogy ez mennyire egyénfüggő, hát szerintem nem annyira. Fizikális, mentális és főleg viselkedésbeli jelei is vannak ha valaki "fiatalabb" vagy "érettebb".

Az viszont tény hogy nem minden 30-as tartja ugyanúgy magát.

Én viszont nem vonzódom a korombeliekhez ( értsd 37-38 évesekhez ), mármint jól el tudunk beszélgetni de valami mégis hiányzik, hiányzik a "férfiasság" érzete, ezért szeretnék valamivel fiatalabb társat.

Viszont a generációs szakadék zavar, már egy 27-28 éves lánnyal is beszélgettem és majdnem találkoztunk is ( randi ) de lemondtam mert annyira máshol járt még az esze, annyira máshogy beszélt, érezni lehetett a 10 év különbséget már. Valahol 7-8 év ami még szerintem egy generációnak minősül, azon túl már van egy generációs ( fél-generációs ) választóvonal.

Van egy ismerősöm, 47 éves lesz idén és most lesz gyereke egy 32 évestől. Az ő dolguk nyilván de szerintem ez nem teljesen normális, vagy a nő koravén ( ami nem egy jó tulajdonság ), vagy a férfi nincs olyan szinten agyilag...de a 15 év az rengeteg szerintem...

2024. jan. 3. 08:12
 17/52 A kérdező kommentje:

14-es : én is így gondolom, szerintem aki hasonló életkorú mint én az már kb. mindent IS megtesz majd a gyerek miatt, kb. spermadonorként tekint a férfira és nem önmagáért jön vele össze.

Harminc elején még talán nem ennyire durva ez, de a 40-hez közelítve ezt tapasztaltam sajnos.

2024. jan. 3. 08:14
 18/52 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező! Nem tudom feltűnt-e már de itt a gykn a legtöbb válaszoló fogyatékos. Ha gyereket is szeretnél minél fiatalabbat kell választani hisz az évek múlásával nő a kockázat NŐI OLDALRÓL. Neked nem ketyeg a biológiai óra. Azt a korosztályt kell megcélozni akivel még megérted magad. 30-33 simán jó.
2024. jan. 3. 08:48
 19/52 A kérdező kommentje:

18-as köszönöm, én is valahol a 32-33 körül érzem "jónak". Semmi bajom nincs a korombeli nőkkel félreéértés ne essék de valahogy a férfi-női dinamika hiányzik ... ez valószínűleg tényleg adódik abból hogy a nők korábban érnek jó pár évvel mint a férfiak és ez még egészen a 30-as korosztályig is erősen látszik/érződik...

A GYK-s válaszolók nem tudom milyenek de valóban nagyon sok a rosszindulat azt látom meg sokak szerint 37 évesen le kell húznom a rolót. Miért ? Én még nem érzem magam öregnek.

2024. jan. 3. 08:54
 20/52 anonim ***** válasza:
96%
Olyat válassz, akivel megvan az összhang, kortól függetlenül. A kor csak egy paraméter, baromira nincs jelentősége az összes többi tényezőhöz képest.
2024. jan. 3. 09:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!