Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek biszex csajjal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek biszex csajjal?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk egy ideje, erre közölte, hogy neki amúgy a csajok is tetszenek szexuálisan és volt is már párral. Előre leszögezte, hogy hármasba semmiképp nem lenne benne, pedig nem is kérdeztem. Nekem kicsit fura ez a dolog, nem volt még ilyenbe részem. Mondjuk, megtetszik neki egy nő és arra jövök haza hogy ollóznak mert miért ne, vagy a biszex csajok is monogámok?
2024. jan. 2. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagyok, és monogám. Ha van valakim, mindegy melyik nemből, akkor nem kell más. Biszexként nem kötelező párhuzamosan mind a két nemmel kavarni, különben elvonási tüneteim lesznek. Ha boldog vagyok valakivel, akkor ahhoz hűseges vagyok. (Persze nem mindenki gondolkozik ugyan így, ez az én véleményem.)
2024. jan. 2. 11:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, engem az ilyesmi nem zavar. De ezen az oldalon nagyon sok az "okos" akik megmondják, hogy aki biszex, azzal nem lehet monogám kapcsolatba együtt lenni.

Nekem volt korábban biszex barátnőm és semmi gond nem volt ebből.

2024. jan. 2. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!