Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mernétek innen az oldalról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mernétek innen az oldalról találkozni valakivel?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül párkapcsolat, lehet barátkozás, program, tanulás, szolgáltatás céljából. Én azt gondolnám, hogy tuti odahív és nem lesz ott, vagy amúgy egy öreg pali és nem hasonlít arra, akit leírt, esetleg nem is lány (egyéb programok). Azért így kicsit jobb megismerni az embert. Itt nem sikerült még normális embert megismernem, rossz tapasztalatom annál inkább. A legdurvább mikor az egyetemi tanárom névvel mocskolódott privátban és fenyegetett, nagyban mondta, itt és ott tanítok. Végén lelepleztem, akkor megfenyegetett és törölte magát.
2024. jan. 1. 21:02
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Kérdező, te lány vagy, vagy férfi? :-D
2024. jan. 2. 21:25
 32/35 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és csak bulizni akart elhívni egy állítólag "lány".
2024. jan. 2. 21:27
 33/35 anonim ***** válasza:
És miből derült ki, hogy pasi? Találkoztatok?
2024. jan. 2. 21:28
 34/35 A kérdező kommentje:
Majdnem el is mentem, bár túl szép volt, hogy igaz legyen. Itt derükt ki, feltűen sokat érdekeltek a harisnyák, bőr cuccok és kiderült, h kamuzott és faszi. Taxit fizetett volna nekem vidékre, gondolom a végén nekem kellett volna odaadni a 20ezret.
2024. jan. 2. 22:12
 35/35 anonim ***** válasza:
Jájj. Ez tényleg gáz.
2024. jan. 2. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!