Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mernétek innen az oldalról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mernétek innen az oldalról találkozni valakivel?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül párkapcsolat, lehet barátkozás, program, tanulás, szolgáltatás céljából. Én azt gondolnám, hogy tuti odahív és nem lesz ott, vagy amúgy egy öreg pali és nem hasonlít arra, akit leírt, esetleg nem is lány (egyéb programok). Azért így kicsit jobb megismerni az embert. Itt nem sikerült még normális embert megismernem, rossz tapasztalatom annál inkább. A legdurvább mikor az egyetemi tanárom névvel mocskolódott privátban és fenyegetett, nagyban mondta, itt és ott tanítok. Végén lelepleztem, akkor megfenyegetett és törölte magát.
2024. jan. 1. 21:02
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Én már találkoztam innen valakivel, nem volt baltas gyilkos. Kérj kepet tőle, vagy beszéljétek telefonon. De persze, bármi megtortenhet, mint minden vakrandi esetében.
2024. jan. 1. 21:04
 2/35 anonim ***** válasza:
63%

A budapestiek siman tslalkoznak es nem gondolkoznak ilYen butasagokon.

Nyilvan nem mer takalkozni az illeto,ha nem o van a foton.

2024. jan. 1. 21:08
 3/35 anonim ***** válasza:
24%
Valamiért az egyetemi tanárod felhúztad. Tucatember vagy, aki a csodára vár.
2024. jan. 1. 21:12
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
többel is találkoztam már, nem volt semmi gond
2024. jan. 1. 21:21
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
még senkivel nem találkoztam innen de csak nem lehet itt mindenki gyilkos nem?
2024. jan. 1. 21:25
 6/35 A kérdező kommentje:
Nem húztam fel, szerettem, már nem is tanít és hatalmas csalódás volt. Egy teljesen random iskolai kérdés alatt kezdett el mocskolódni, nyilvánosan, mindent, kollégái nevét is nyilvánosan, fenyegetőzött. Teljesen bolond, bár sejtettük, hogy más világban él, de ez. Nem is volt dolgom vele utána. Nem normális és a rendes neve volt a felhasználó neve, büszkén kiírta hol tanít és a végén azzal fenyegetett meg, hogy az egyik kollegájának megmutatja. Azt sem tudja, tudhatja ki vagyok.
2024. jan. 1. 21:27
 7/35 anonim ***** válasza:
63%

Nem csak mernék, már meg is tettem.

Még életben vagyok, és azok is élnek akikkel találkoztam..

2024. jan. 1. 21:29
 8/35 anonim ***** válasza:
Volt nekem is innen találkozó, nem is egyszer. Van akivel most is tartom kapcsolatot beszélgettünk időnként talizunk. F
2024. jan. 1. 21:40
 9/35 anonim ***** válasza:
Igen, volt korábban.
2024. jan. 1. 21:41
 10/35 anonim ***** válasza:

Több nővel is találkoztam már innen az oldalról. Férfi létemre én nem félek találkozni, az viszont őszintén meglep, hogy egynémelyik nő/lány mennyire bátran felmegy egy vadidegen férfi lakására.

Én alapból csak úgy megyek bele találkozóba, hogy ők jönnek hozzám. Persze így is volt aki nem jött el a megbeszélt találkozóra, de így azért nem akkora szívás mintha én mentem volna és nincs ott ahol megbeszéltük.

2024. jan. 1. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!