Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Nektek mikor felejtős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek mikor felejtős egy csaj? Mi az a határ, amikor már nemet mondotok rá?

Figyelt kérdés
Kérlek Titeket, hogy ne szitkolódjatok a női nem fele, komolyan érdekel a kérdés.
2023. dec. 30. 14:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
6%
Ha több mint 50 kg.
2023. dec. 30. 14:58
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
10# az miért baj ha van gyereke? Hány éves vagy?
2023. dec. 30. 15:14
 13/20 A kérdező kommentje:

12 - Egyszerű, nem akarom más gyerekéhez igazítani az életemet, ennyi. Nevelgetni se szeretném és azt se, hogy egy fedél alatt keljen élnem más gyerekével, aki ha szerencsém van hagy aludni, ha nem akkor meg egész éjszaka fenn leszek, az anyagiakról meg ne is beszéljük, mert úgyis kell rá költeni és nem is keveset.

Fullon van minden társkereső gyerekes, fiatal nőkkel és évek óta ugyanazok vannak fenn, nem véletlenül, ez senkinek nem hiányzik az életéből. Nem én akarok lenni a rossz döntések áldozata.

29 éves vagyok amúgy, 40-50 évesen lehet nem fog zavarni, de jelenleg ez az utolsó dolog amit a hátam közepére kívánok.

2023. dec. 30. 15:18
 14/20 anonim ***** válasza:
21%

13# megértem. Fiatal vagy még, és ha nincs gyereked, miért is állnál össze egy gyerekes nővel.

Viszont! Az egy tévhit hogy neked kéne nevelni meg pénzelni őket.

1. Ezek a nők egyedül nevelik a gyereküket, eddig is eltartották magukat nélküled is, és ezután is el fogják tartani magukat, nélküled is. Hisz te magad írtad hogy évek óta fent vannak társkeresön eredmény nélkül.

2. Nem kell őket nevelgetni, arra ott az anyja, nem mellesleg apja is van valahol.

Am a legtöbb nő nem enged beleszólást a gyereknevelésbe.

3. Ha te nem szeretnél gyereket, még profitálhatsz is abból hogy belelátsz egy gyerekes nő életébe, nincs felelősséged, bármikor kiléphetsz, mégis van egy kapcsolódásod egy családhoz.

Arról nem is beszélve, hogy ezek a gyerekek lehet hogy még kicsik, de ki tudja, kerülhetsz még olyan helyzetbe, hogy senki másra nem tudsz számítani mint a nevelt gyerekedre, bár ez most távolinak tűnik, de mi az a 4-5 év ahhoz képest, mire felnőtt lesz az a gyerek, húsz évig meg számíthatsz rá.

Egy azért hátulütő lehet. Soha ne állj össze olyan nővel aki rá van gyógyulva a kölykére és nincs élete kölök nélkül. Na az az a fajta aki veled akarja eltartatni a gyereket.

2023. dec. 30. 15:42
 15/20 A kérdező kommentje:
14 - Én csak ilyenekkel talákoztam, mint akiket az utolsó mondatodban említettél. Bár megjegyzem, hogy tippre nem a gyerekes nők értelmesebb része van fenn tinderen, fb társkeresőn meg ezeken, legalábbis a bemutatkozó szöveg és a képek alapján biztosan nem.
2023. dec. 30. 15:46
 16/20 anonim ***** válasza:
55%

Leginkább ha unalmas vagy felszínes. Mivel elég filozofikus alkat vagyok, ezért nekem talán kicsit más szempontok fontosak,mint a többségnek. Ha csak olyan témákról tud/akar beszélni, hogy ki mit tanult,hol dolgozik,mit eszik, hogy főz, mit csinál,hol lakik,milyen körömlakkja, nem érdeklik a tartalmasabb, mélyebb témák, nem szeret gondolkozni a világ dolgairól, társadalmi kérdésekről,akkor az felejtős. Illetve morálisan lássam azt, hogy nem egy rideg pragmatikus valaki, aki csak felszínes 'értékeket' tart fontosnak, hanem mély érzései vannak, és jószívű.

Nyilván kell egy fizikai vonzalom, de arra nincs konkrét elvárásom,vagy esetem, h hogy nézzen ki a másik, egyszerűen csak érzem,h vonzó e vagy sem.

2023. dec. 30. 15:50
 17/20 A kérdező kommentje:
16 - Akkor sok sikert! Kevés ilyen van, a legtöbb felszínes, legalábbis a 25-32 korosztályban azok.
2023. dec. 30. 16:15
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
Nem mintha te nem lennél az, kedves kérdező.
2023. dec. 30. 17:35
 19/20 A kérdező kommentje:
Miért lennék az?
2023. dec. 30. 17:39
 20/20 anonim ***** válasza:
35%

12# mégis mi a f...ért lettem lepontozva?

Csak egy kérdés volt a kérdező kora.

2023. dec. 30. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!