Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Nektek mikor felejtős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek mikor felejtős egy csaj? Mi az a határ, amikor már nemet mondotok rá?

Figyelt kérdés
Kérlek Titeket, hogy ne szitkolódjatok a női nem fele, komolyan érdekel a kérdés.
2023. dec. 30. 14:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
Ha van másik aki érdekesebb
2023. dec. 30. 14:22
 2/20 anonim ***** válasza:
69%
Igénytelen, tiszteletlen, nem érti a viccet nincs humorérzéke, sárgák a fogai.
2023. dec. 30. 14:23
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Ha lusta, elkényeztetett, egoista, agresszív, okoskodik....a kinézet meg annyiból fontos csak, hogy szimpatikus legyen. Mosolygós, pozitív, vidám.
2023. dec. 30. 14:26
 4/20 anonim ***** válasza:
31%

3.

Tehát olyan mint az itteni femcelek.

2023. dec. 30. 14:28
 5/20 A kérdező kommentje:

3 - Leírtad a volt barátnőmet. A csaj kb. mindenben okosabb volt.

Pl mentünk egy faluban, 80al és az úton sétáltak az emberek. Mondtam neki, h itt amúgy 50 van és ha elütsz valakit 80al akkor téged vesznek elő. Mondta, h nem mert nem az úton kell sétálni... És nem lehetett meggyőzni arról, h nincs igaza, mert tök mindegy h ki sétál az úton, attól még lakott területen belül az 50 az 50 és nem 80. :'D

Vagy pl. volt egy lakása, amiért ő "megdolgozott", azt közbe az anyja vette neki mint kiderült.

6 hónap után otthagytam inkább, jobban jártam.

2023. dec. 30. 14:28
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Ha lusta,ha iszik vagy drogozik,ha trágár,ha híresen nagy r!banc, ha 8 gyereke van 8 különböző apától,ha közösségi oldalakon mutogatja magát csücsörítve,a melleit,seggét a kamerába nyomva,ha követelőző,lehúzós típus akkor instant kuka.
2023. dec. 30. 14:31
 7/20 A kérdező kommentje:
6 - Nekem elég volt egy őszinte beszélgetés is, mikor kiderült, hogy a 28 éves exem legalább annyi pasival volt mint ahány éves és ezt ő mondta el. Instant kiábrándultam.
2023. dec. 30. 14:34
 8/20 A kérdező kommentje:
Ezeket a véleményeket amúgy kik szavazzák le? Tök alap dolgokat írtak a kollégák.
2023. dec. 30. 14:39
 9/20 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon sok ilyen tényező van. Fel se tudnám sorolni mindet.

A legfontosabb talán a butaság és a tájékozatlanság, ez sokmindent lefed.

2023. dec. 30. 14:41
 10/20 A kérdező kommentje:

Jaa, nekem az alábbiak miatt felejtős egy nő:

- kövér

- igénytelen (pl a hajára, fogaira, ruházatára)

- nincs jogosítványa

- nem keres átlagosan legalább (azért mert ne rajtam akarjon felkapaszkodni, ebbe már belefutottam párszor)

- férfias (kockás has, férfias mentalitás, nincs női kisugárzása)

- iszik vagy cigizik

- gyereke van

- nincs normális munkahelye

- nem képes a kompromisszumra

- szabadbölcsész (igen, ez számomra egy nagy gond, mert a legtöbb mindig azt hiszi, hogy neki van igaza mindenben)

- erősen vallásos

- túl magas (180cm+)

2023. dec. 30. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!