Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha photofeeleren 5.4-et kapok a képekre, akkor rondának számítok?
Figyelt kérdés
Kötettem egy szerintem nem rossz képet. 39 válasz alapján 5.4-re értékelték. Meg nem vettem le, hátha fentebb megy, legalább 50 szavazatot megvagyok. De kicsit sokkolt, szebbnek gondoltam magam. Mutat bármit is az ott kapott értékelés?2023. dec. 30. 09:19
1/16 anonim válasza:
Nem tudom ki találta ki hogy csak 7-8-tól néz ki okésan valaki. Az 5 a full átlagos, hétköznapi embert jelenti aki se nem kiemelkedően szép, se nem kiemelkedően ronda. Ugye egy 10-es skála közepe az 5.
2/16 anonim válasza:
Szerintem átlagos lehetsz ez alapján nem pedig ronda. Azt pedig bele kell kalkulálni, hogy valószínűleg ott is van olyan aki direkt lehúz.
3/16 anonim válasza:
Küld már el a képet privátban, had lássam. Férfi vagyok, de szemem nekem is van.
4/16 A kérdező kommentje:
Atkuldenem, de itt nem lehet képet küldeni.
2023. dec. 30. 09:45
5/16 anonim válasza:
Valószínűleg átlagos vagy. Az csak abból a szempontból nem jó hogy a mai világban az átlag senkinek nem kell. 200 évvel korábban élnél akkor simán lenne feleséged meg gyereked átlagos külsővel.
6/16 A kérdező kommentje:
Az biztos nem, mert nő vagyok :-D
2023. dec. 30. 09:51
7/16 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Felteszel magadról képet, aztán privátban belinkeled. Nem bonyolult ám.
8/16 A kérdező kommentje:
Hova tegyem fel?
2023. dec. 30. 09:58
9/16 anonim válasza:
Én 4-et kaptam attractive-ra pedig az életben teljesen más visszajelzéseket kapok. Az sokkal többet számít minthogy interneten random idegenek pontoznak.
10/16 anonim válasza:
9
Nem pontozni akarom, csak érdekel, hogy hogyan néz ki, és miért 5.4 pontot kapott. Ennyi.
8
Képfeltöltés, vagy photofeeler-ről belinkeled privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!