Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi jó sülhet ki abból, hogy valaki olyannak adok esélyt, aki mindenki másnál szerencsétlen?
Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 08:41
1/9 Noren1989 válasza:
Ha te ezt ekkora kegyként tartod számon, akkor semmi jó.
Alá szolgája, találkozunk 2024-ben.
2/9 anonim válasza:
Zsákbamacska. Lehet csak szerencsétlen és semmi gond vele, lehet nagyon komoly gondok vannak vele amit mások ideje korán észrevettek.
3/9 anonim válasza:
"adok esélyt"
Ez már alapból érdekes nekem, még egy Paris Hiltontól is sz.rul hangzik...
4/9 anonim válasza:
Miért adsz egy olyan embernek esélyt aki nem érdekel? Feleslegesen húzod az időt mind a kettőtöknek és kb hülyíted. Adsz neki esélyt beléd szeret te meg közlöd vele hogy ja te nem szereted. Hagyd szerencsétlent nem kell a plusz rugás.
5/9 anonim válasza:
Minden ember más: lehet te tudod kezelni a helyzetet, és a másik fél is tud viszonyulni sokkal jobban hozzád, mint az eddigi barátkozásai/kapcsolatai esetében.
6/9 anonim válasza:
Ez olyan megalázóan hangzik! Inkább hagyd a hapsit és majd talál valakit majd akinek nem szamár lesz.
7/9 anonim válasza:
Attól függ mit takar a szerencsétlen?
Az életben szerencsétlen, tehát nem sikeres?
Simán adnák esélyt ilyennek, én se vittem sokra.
Vagy pontosan mit takar ez?
8/9 A kérdező kommentje:
Azt jelenti, hogy nem kell senkinek.
2023. dec. 30. 10:29
9/9 anonim válasza:
Egyébként koránt sem biztos, hogy senkinek nem kell. Lehet, hogy inkább olyanoknak nem kell, akik neki kellettek volna. A két dolog kicsit más. Te tudod mit válalsz be, de akik túl sokáig nem kellenek senkinek ott azért elég érdekes dolgok szoktak előfordulni. Én legalábbis így tapasztaltam eddig. De itt legyen másként. Sosem lehet kizárni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!