Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ingyen is lehet barátnőt találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ingyen is lehet barátnőt találni?

Figyelt kérdés
Annyi sugarbaby kérdést és hirdetést látok különböző tarifákkal, hogy kezdem azt hinni, hogy elengedhetetlen egy kapcsolathoz a rendszeres anyagi támogatás.
2023. dec. 30. 00:44
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem (0 - 50 000)
Nem (50 001 - 250 000)
Nem (250 001 - 500 000)
Nem (500 001 - 1 500 000)
Nem (1 500 001+)
27 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

Ha az anyagi támogatás, hogy néha veszel neki csokit, meg olykor te állod a kaját, akkor muszáj támogatni.

Amúgy nem.

2023. dec. 30. 01:23
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Sugarbaby kapcsolatról hogy következtetsz normális kapcsolatra? Ez olyan, mintha azt mondanád, drágult a gyros, ha a feleséged azt főz, mennyit kell neki fizetned.
2023. dec. 30. 01:33
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Unalmasak már ezek a kérdések.
2023. dec. 30. 01:44
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Csak ha torrentezed, de akkor seedelned is kell ám vissza!
2023. dec. 30. 04:32
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen ingyen azért nem!

Néha-néha Te is fizess valamit! (Legyen havi kb. 2000 ft egyszer egy reggeli, vagy ebéd - esetleg vacsora.)

A kozmetikumokat (kézkrém, bőrradír, testápoló tusfürdő, sampon és a fordrászatot is lehetne kb. "felesben" állni.)

Ruházkodás legyen mondjuk megegyezés szerint.

Arcpirosító, púder, rúzs, körömlakk és egyebek feleslegesek. Szerintem. Karkötő, nyaklánc, gyűrű, fülbevaló - kinek mi tetszik.

A rezsibe az ad többet, aki értelemszerűen többet tud keresni. Vagy felezitek nagyjából.

Kulturális programok pedig vagy vannak, vagy nincsenek. De ha nem lenne ilyen irányú igény, akkor viszont csökkenhet az érdeklődés is egymás irányába. Én az utazgatás mellett tenném le a szavazatomat.

2023. dec. 30. 05:24
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Semmi sincs ingyen a mai világban.
2023. dec. 30. 06:24
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

Támogatás alatt mit értünk? Én pl nem igénylem, hogy a pasi BÁRMIT is fizessen nekem, már az első randin is felajánlom, hogy rendezzük felesben a számlát.

De azt is elvárom, hogy minőségi helyekre menjünk randizni. Ez lehet egy szép séta a Kopaszi-gáton, de ha már beülünk valahova, az ne a sarki késdobáló legyen. Később pedig szeretek programokat szervezni, kirándulni, utazni, étterembe járni olykor, és igen, a magam részét én fizetem. Nem várok anyagi támogatást, de irtózom a csóró / sóher pasiktól, akik nem tudják / akarják finanszírozni a maguk részét.

És sok barátnőm így van ezzel.

2023. dec. 30. 06:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Veled az a legnagyobb baj kérdező, hogy te csak az online világban élsz, és nem a valóságban. Ki se mersz menni az utcára én szerintem.
2023. dec. 30. 09:44
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Akik az ingyent jelölték be azok pofátlanul hazudnak. Főleg most az ünnepekkor, gyakorlatilag alig van olyan kapcsolat ahol semmit se veszel a párodnak, így az ingyen már alapból bukott.

Mindenképpen fizetni fogsz érte. Ha nem is a kezébe nyomod a zöldhasút, akkor majd vagy tárgyakkal, vagy ha csóró vagy az időddel fogsz fizetni a kapcsolatért. Nagyon ritka az a csaj, aki annyira balek hogy a semmiért hagyja magát megpakolni, mondjuk létezik ilyen eset, de bőven nem annyi mint ahányan itt felvázolják.

2023. dec. 30. 12:57
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
9-es: Te nem érted a különbséget aközött, hogy valaki konkrétan finanszírozza a barátnője költségeit, vagy pedig közösen egy minőségi életet élnek? A penészagyú kanapé patkányok nyilván nem értik meg, de normális emberek bizony vágynak a változatos és minőségi életmódra.
2023. dec. 30. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!