Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet nőként egy férfi tudtára adni, hogy tetszik? Anélkül, hogy megmondanám neki?
Figyelt kérdés
Metakommunikációra gondolok... Hogyan kell jól flörtölni nőként? Nem vagyok valami szép, van rajtam 10kg plusz is, fiatal sem vagyok. De bejön egy pasi, csak nem tudom, hogyan kéne neki legalább egy kicsit kimutatnom, hogy tetszik. Iszonyúan félek a csalódástól. Kb. 20-30 évesen csak kicsit zavart, ha nem jöttem be a kiszemeltnek, de most már összetörne az így sem túl magas önértékelésem.
49/L
2023. dec. 29. 20:56
11/13 A kérdező kommentje:
De jó, tényleg köszi. Persze, magamtól is eszembe juthatnának ezek, de már tényleg 20 éve nem ismerkedtem. :))))
2023. dec. 29. 21:42
12/13 anonim válasza:
Fu de gaz hogy meg 50 evesen sem tudod mi kell egy pasinak! Pasi aggyal sem vagy képes gondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!