Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet nőként egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet nőként egy férfi tudtára adni, hogy tetszik? Anélkül, hogy megmondanám neki?

Figyelt kérdés

Metakommunikációra gondolok... Hogyan kell jól flörtölni nőként? Nem vagyok valami szép, van rajtam 10kg plusz is, fiatal sem vagyok. De bejön egy pasi, csak nem tudom, hogyan kéne neki legalább egy kicsit kimutatnom, hogy tetszik. Iszonyúan félek a csalódástól. Kb. 20-30 évesen csak kicsit zavart, ha nem jöttem be a kiszemeltnek, de most már összetörne az így sem túl magas önértékelésem.

49/L

2023. dec. 29. 20:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kezdetnek úgymond ,,tét nélkül" csak érdeklődj hétköznapibb témákban nála. Mosoly, kedvesség, aztán mondjuk egy munkahelyi kávézás ha van alkalom.
2023. dec. 29. 21:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Már annyira elszoktam ettől, 20 éve ismerkedtem utoljára. Megpróblok simán beszélgetni vele, majd kávézni. :)
2023. dec. 29. 21:08
 3/13 anonim ***** válasza:
49%
Elkezdetek beszélgetni valamiről, megérinted a kezét/vállát. Mosolyogsz rá, beszélgessetek olyan témáról, hogy: "Mit tennél, ha...", tehát X, Y, Z dolog történne, miért úgy cselekedne? Majd kicsit később sződd ebbe bele magadat, pl.: "Otthon elromlik a vízcsap, csak téged ismernélek, akkor átjönnél-e megnézni/-szerelni?", stb.
2023. dec. 29. 21:25
 4/13 anonim válasza:
100%

Ugyanazt tudnám javasolni amit leírt az első válaszoló. Emellett, ha már sikerül egy jót beszélgetnetek, érdeklődj minél többször felőle, hogy van, milyen napja volt, stb.

Figyelj arra amit mond, lássa, hogy érdekled, ezt úgy értem, hogy nézz jól a szemébe és mosolyogj. Hidd el, ha természetes vagy és magadat adod, minden jönni fog magától és vonzó leszel a számára.

És biztos vagyok benne, hogy igenis szép vagy! Szurkolok sok sikert!

2023. dec. 29. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltesd, hagyd kibontakozni:D Mennél többet beszél annál jobban belelendül, annál biztonságosabbnak érzi az előtte lévő pályát, és menet közben felbátorodik, te pedig az információkból gyorsabban le tudod szűrni, hogy illik-e a gondolkodása, a reakciója-e hozzád. Tartalmas ember vagy tartalmatlan, felszínes. És igy abszolút nem kutakodsz, hanem ő pont annyit oszt meg magáról ami neked pont elég arra, hogy eldöntsd, hogy lesz kedved sétálni vele egy következő alkalomkor, vagy "örülsz a megismerésnek, és minden további jót kívánsz neki".
2023. dec. 29. 21:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
5+ Amire nagyon figyelj-sose a külsőre koncentrálj. Az, hogy tetszik még nem jelenti azt, hogy le is leplezd magad:D Meg nagy "lovat" sose adj a másiknak, csak épp annyit, hogy a másik a kezdeti nehézségen túl tudjon lendülni, ami egy kezdeti ismeretséget jelent.
2023. dec. 29. 21:31
 7/13 A kérdező kommentje:

De jó, nagyon jókat írtatok, köszi!

#4 külön köszönet az utolsó sorért! :)

2023. dec. 29. 21:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha bármelyik nőjéről kezd el szövegelni, vagy ecsetelni őket, az a fazon: kuka. Akár milyen jól néz ki, akár mennyi esze is lenne, emberileg sajnos a mércéje szint alatti. És ha jót akarsz magadnak, akkor bele sem mész..
2023. dec. 29. 21:33
 9/13 A kérdező kommentje:
8. teljesen igazad van. Ez mindig nagyon gáz...
2023. dec. 29. 21:38
 10/13 anonim válasza:
100%

4-es vagyok, még szeretnék hozzátenni pár dolgot:)

Ha beszélgettek, és olyan téma van, csempéssz pár apró dicséretet számára a beszélgetésbe, még ezzel sem árulod el magad egyből, és hidd el az apróságok is feltűnnek és értékeli majd:)

Illetve ha tudod mi a hobbija, mi az amivel szeret foglalkozni, kérdezd sokat arról, biztos nagyon szívesen mesélne róla.

2023. dec. 29. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!