Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire redflag az, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire redflag az, hogyha egy 20 éves lány még nem csókolózott és barátja se volt?

Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 18:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Lánynál annyira nem az, persze csak ha szép.

Tudom, tudom, kettős mérce, de igaz. :D

Kérdező, nézd, a lányoknál nem annyira rossz jel, mert a lányok a minőségre mennek inkább, mi pedig a mennyiségre, tehát ha egy 20 éves fiú nem csókolózott volna még, és barátnője sem lett volna, az több mint fura.

Persze vannak 20 éves lányok, akiknek még nem volt barátjuk, de kevés, és az nem redflag.

Fiúknál már inkább, de azt meg nem kell elmondani a lánynak.

2023. dec. 29. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Fiúknál sem red flag. Hisz te mondod, akkor azt jelenti, nem mennyiségre megy, hanem minőségre.
2023. dec. 29. 19:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok

Nem feltétlen redflag, de amúgy nem előny. Ezt mindenki beláthatja, ellenben egy lány esetében akár még előny is lehet, hiszen valamelyik fiúnak először adja magát oda.

2023. dec. 29. 19:02
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

Én is 20 voltam mikor először csókolóztam. Nem sokkal a csók után összejöttünk, még mindig együtt vagyunk. Párom akkor 21 volt, ő már csókolózott előttem, de semmi más, kapcsolata se volt.

Szerintem nincs ebben semmi rossz, én legalábbis nem bántam meg, hogy így alakítottam. Ha szeretnél, csókolózz, ha nem nem.

2023. dec. 29. 19:13
 5/13 anonim ***** válasza:

2

Hááát, nem... a férfiak többsége nem minőségre megy, inkább mennyiségre. :D

De ha te mást látsz a környezetedben, akkor elnézést. :)

2023. dec. 29. 19:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen még egyik nemnél se red flag.
2023. dec. 29. 19:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem red flag és ezt úgy mondom, hogy én 19 voltam az első igazi csóknál.
2023. dec. 29. 19:22
 8/13 anonim ***** válasza:

Én pont így voltam, 23 évesen volt az első de akkor is ittas voltam

Azóta sem volt több…

2023. dec. 29. 19:30
 9/13 anonim ***** válasza:
20 évesen még bőven benne van a még normális, hogy nem voltál senkivel, inkább legyél éveken át szingli és megtalálod azt aki passzol hozzád, mint egyfolytában váltogatni a párodat mert valahogy egyik sem akar komolyat és csak szórakoznak veled, nekem is 7 évembe került megtalálnom a mostani élettársamat aki számomra a legideálisabb személy szóval ne aggódj inkább légy büszke, hogy magadat ismered ez idő alatt így jobban észre veszed kiket is kell majd elkerülni és kit kell közel engedni ha igazán magaddal vagy kapcsolatban és utána mással
2023. dec. 29. 19:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Semennyire, nem késett le semmiről!!!
2023. dec. 29. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!