Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire redflag az, hogyha egy 20 éves lány még nem csókolózott és barátja se volt?
Lánynál annyira nem az, persze csak ha szép.
Tudom, tudom, kettős mérce, de igaz. :D
Kérdező, nézd, a lányoknál nem annyira rossz jel, mert a lányok a minőségre mennek inkább, mi pedig a mennyiségre, tehát ha egy 20 éves fiú nem csókolózott volna még, és barátnője sem lett volna, az több mint fura.
Persze vannak 20 éves lányok, akiknek még nem volt barátjuk, de kevés, és az nem redflag.
Fiúknál már inkább, de azt meg nem kell elmondani a lánynak.
1-es vagyok
Nem feltétlen redflag, de amúgy nem előny. Ezt mindenki beláthatja, ellenben egy lány esetében akár még előny is lehet, hiszen valamelyik fiúnak először adja magát oda.
Én is 20 voltam mikor először csókolóztam. Nem sokkal a csók után összejöttünk, még mindig együtt vagyunk. Párom akkor 21 volt, ő már csókolózott előttem, de semmi más, kapcsolata se volt.
Szerintem nincs ebben semmi rossz, én legalábbis nem bántam meg, hogy így alakítottam. Ha szeretnél, csókolózz, ha nem nem.
2
Hááát, nem... a férfiak többsége nem minőségre megy, inkább mennyiségre. :D
De ha te mást látsz a környezetedben, akkor elnézést. :)
Én pont így voltam, 23 évesen volt az első de akkor is ittas voltam
Azóta sem volt több…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!