Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők két rossz közül melyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők két rossz közül melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

A , olyan férfi aki nem tanult tovább érettségi után. És most egy troger melós 260 ezerért. És nem tud nem akar változtatni.

B, dagadt pasi . Pl 180/110

2023. dec. 29. 15:37
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
90%
20# nem az a válaszoló vagyok, de amelyik pasi olyan retardált, hogy szerinte hozzátenni az élethez az anyagi hasznot jelent, az maradjon csak egyedül az egzisztenciájával.
2023. dec. 29. 18:38
 22/41 anonim ***** válasza:
4%

21: Aha, kíváncsi lennék, ha azt mondanám, hogy nem keresek sokat (nem ez a helyzet, de tegyük fel), de fejből tudom a legtöbb Goethe- vagy Schiller-verset, amit esténként elmondanék neked, minden este 1-et, mennyire tetszene? Megmondom én neked, semennyire. Pedig ez is hozzáad az élethez. Igaz "csak" kulturálisan, nem pénzre váltható dologban. Ne legyél álszent. Nem én vagyok a retartdált, hanem te/ti, és még álszent módon le is tagadjátok, hogy igenis anyagiasak vagytok...csak jaj, ne hívjon titeket senki így. Pedig azok vagytok. A szellemi értékek, amiket valaki nem pénzben mér, számotokra nem léteznek. És vérig vagytok sértődve, ha ezt a szemetekbe mondják. Pedig ez az igazság. Aztán jöttök ezzel az ócska szöveggel. Szánalmas.

Ahogy írtam, én jól állok anyagiakban, egzisztenciában. Csak épp a kulturális dolgokat ennek ellenére is többre becsülöm. És azt látom, hogy ezeket semmire sem becsülik az emberek, és te/ti sem. Csak a pénz, az anyagiak a minden. És magatoknak is hazudtok. További kellemes önbecsapást...

2023. dec. 29. 18:44
 23/41 anonim ***** válasza:
97%
22-eske, a versolvasás nemcsak, hogy tetszene, de tetszik is, a germán kultúrával egyetemben, a férjemmel mindketten kulturális pályán dolgozunk, ezen a vonalon is ismerkedtünk meg. Ellenben teszek rá, hogy a hozzád hasonló pökkhendi, tudálékos, agresszív görcsöknek milyen egzisztenciája van, szóval pattogj csak tovább egyedül, amíg csak bírod szusszal.
2023. dec. 29. 19:05
 24/41 anonim ***** válasza:
0%

23.

Seems legit. A gyakorin valahogy mindig ilyen dolgok vannak.

2023. dec. 29. 19:17
 25/41 anonim ***** válasza:
91%
22, igen, anyagias vagyok, és?? Neked ehhez mi közöd, vagy miért fáj? Sosem keresztezzük egymás útját, én a hozzád hasonló férfiakra konkrétan rá sem nézek az utcán, nemhogy szóba álljak velük. Biztonságban vagy! ;)
2023. dec. 29. 20:06
 26/41 anonim ***** válasza:
95%
20-as, nem az a nő nézi automatának a férfit, aki tökéletesen megvan egyedül és jól fenntartja magát, hanem az a férfi nézi automatának a nőt, aki semmit nem tud vinni a kapcsolatba, magát alig bírja fenntartani, tanulni rest, de nő, meg kapcsolat az kéne neki! Na, ki a pénzéhes akkor? Aki egyedül maradna inkább, vagy aki akkor is csak a kapcsolatot hajkurászná, amikor inkább jobb munkát kéne keresnie, meg visszamennie tanulni, hogy vigye valamire?
2023. dec. 29. 20:16
 27/41 anonim ***** válasza:
2%

25.

Nárcisztikus személyiségzavar detected.

2023. dec. 29. 20:19
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

20:

"Én az egzisztenciámból kifolyólag megtehetném, hogy bárki életéhez csak hozzátegyek"

Te igen ostoba. Nem anyagi dolgokról van szó, hanem akivel teljesebb az élet, aki hozzá tesz az eletunkhoz és nem elvész, lehuz, csak a gond van vele. Akivel jobb lenni, mint nélküle.

2023. dec. 29. 20:22
 29/41 anonim ***** válasza:
0%

28.

Van olyan ember, aki ebben hisz? Ehhez mennyire kell naiv-bárgyú kombónak lenni?

2023. dec. 29. 20:23
 30/41 anonim ***** válasza:
87%
22, kapaszkodj meg: én is anyagias vagyok, és mellette művelt is. 5 hónap van hátra a PhD-mból, mellette dolgozom, fenntartom magam, és van egy párom, aki professzor az egyetemen, jól keres és művelt is. De ha ennyire jól keresel és ennyire művelt vagy, biztosan neked is sikereid vannak a társkeresésben. Gondolom, ez a nagy mértékű frusztráció biztosan máshonnan jön akkor.
2023. dec. 29. 20:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!