Két rossz közül melyiket választanátok: Sparban pénztáros, itt van heti egy 12 óra, vagy gyárban operátor 8 óra 3 szak?
Mivel már dolgoztam évekig 2 műszakban gyárban, és voltam pénztáros (Auchan) 12 órában, sőt sokszor 14 órában is, így a tapasztalaom alapján inkább gyárba mennék. Igaz monoton, de ott bedugtam a fólest a fülembe, és nem kellett senkivel sem foglalkoznom csak a munkával. Pénztárosként sok idióta azt hitte, hogy apénztáros azért van, hogy az ő hisztijeit, dühöngéseit elviseljék. Mintha bokszzsák lettem volna. Sokszor a pénztáros volt az idióta, ha
- nem volt elég pénzük ( miért vagy olyan szemét, hogy nem engeded el azt a 120 forintot? ÓÓ hogy rohadnál meg.. költsd gyógyszerre a hiányzó összeget bla,bla.) Az senkinek nem jut eszébe, hogy pénzhiánynál a pénztárostól vonják le, és ha többször előfordul fegyelmivel kirúgják.
- ba** miattad otthon hagytam a pénztárcámat!
- mit bámulod a férjemet? Rá vagy kattanva? ( nem bámulod, csak így akarják a figyelmedet elvonni)
- egy rohadt fideszes vagy, mert ilyen rohadt drágán áruljátok a banánt (mintha a pénztároson múlna az árazás)
- mi a f**ért nem megy a sor? (mert a sor elején a szerencsétlennek eszébe jut, hogy nem vette meg a tampont, a kekszet, a sört, és minden szó nélkül visszaszaladt érte..De a gépbe már be van ütve az áruja zöme.
- nem volt kiírva, hogy a zöldséget be kell árazni a zöldséges osztályon ( csupán csak a szemét nem veri ki a tábla)
Nekem elegem lett a sok idiótából, így egy nap mondtam a főnökömnek, hogy vagy elbúcsúzunk közös megegyezéssel, vagy az első kiborulásnál neki ugrok az idiótának aki felhúz idegileg.
Gyárban nyugisabb, ott csak délelőtt szívozott a tudatlan supervisor aki élvezte a hatalmát..de az ilyenek gyengécskék a sok vásárlóktól.
A Sparban heti hány napot dolgoznál, és a többi napon hány órát, és hánytól hányig?
5: A gyárban a kollégák is ugyanúgy beletörölhetik a lábukat, ha rossz napjuk van. Pláne hogy mindig akad legalább egyvalaki, aki szereti kóstolgatni az újoncot. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!