Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha párod? Mit gondolsz?
Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 11:29
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
12+
9 Nick Vujicic - Kéz nélkül láb nélkül
15/16 anonim válasza:
Ennyi retard embert? Normálisak nem is járnak ide?!
16/16 anonim válasza:
Hát már kezdem azt hinni, hogy nem. 21 éves vagyok, igaz, még fiatal, de azért ebben a korban a többségnek már legalább egyszer volt barátja/barátnője, nekem meg nem és nem is nagyon látok arra sok esélyt, hogy a közeljövőben lesz. Ha komoly kapcsolatról van szó, akkor ott nagyon sok mindennek kell passzolnia, plusz akkor még ott van az, hogy azért a külső is fontos, hogy meglegyen a kémia, meglegyen a kölcsönös szimpátia és vonzalom, mert ugye ha én találnék valakit, aki nekem “tökéletes”, de neki barátnője/felesége van, 1000 km-re lakik tőlem vagy nem tetszem neki, akkor azzal semmire nem megyek… Nem gondolnám alapvetően, hogy magas elvárásaim vannak, de bárkivel nem fogok összejönni csak azért, hogy legyen valaki, akkor inkább maradok egyedül. Sokszor azt látom, hogy sok nő elnéz olyan dolgokat a pasinak, amit nem kéne, és mindig ráfogják valamire. Pl. ha a pasi undorító stílusban, tiszteletlenül beszél vele vagy betegesen számonkéri (hallottam egy lánytól, hogy az exe olyan volt, hogy ha nem voltak együtt, akkor a lánynak mindig írnia kellett meg képet kellett küldenie, hogy hol van, kivel van, mit csinál és a barátja nem “engedte” neki, hogy bulizzon. Bennem csak az merült fel, hogy miért hagyta magát, én ezt biztos nem viselném el és az első ilyen alkalommal szakítanék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!