Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legsértőbb dolog, amit valaha a párod/ feleséged/ férjed mondott neked?
Túl tudtál lépni rajta?
Nem jut eszedbe néha, nem "villan" be? Ha igen, hogy győzöd le magadban a "dühöt", sértettséget?
Nem lett más tőle a kapcsolat?
Köszönöm a válaszod!
Igen, ez a másik ilyen dolog és teljes mértékben megértelek.
Iszonyúan kapcsolatromboló tud lenni az, amikor dühösen a másik fejéhez vágják/ vágjuk a régi sérelmeinket.
Nem lenne egyszerűbb egyből tisztázni?
De megint odajutunk, hogy képesek vagyunk mi emberek, egyáltalán valóban túllépni a sérelmeinken?
Az exem vágta a fejemhez, hogy "egyébként meg neked úgysem lehet gyereked".
Rá 2 évre már anyuka voltam (mástól), ő még egy párkapcsolatot sem tud "felmutatni".
Van ilyen, több is. Az egyik, hogy "rajta kapaszkodtam fel", a másik, hogy én irigy vagyok.
Egyik sem volt igaz, ezt ő is tudja, és akárhogy szánja a dolgot, meg nem gondolja komolyan, nem bocsáltottam meg. Nem is tudom, nem is fogom. Így vége is lesz a kapcsolatnak.
Nem jut eszembe hogy mondott volna bármi sértőt. Szerintem épp ez a kapcsolatok alappillére, hogy nem szúrjuk meg a másikat ha ő sok sok idő után felfedte a sebezhető oldalát.
Véletlenül meg lehet mondott olyat amit én sértésnek vettem de aztán két perc alatt átsuhantunk rajta mert nem bántani akart vele.
"Olyan hülye vagy, hogy neked szól a fidesz kampánya"
Azonnal szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!