Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is elmegy a kedve hamar az egésztől?
Figyelt kérdés
Eddig két nőt nem ignoráltam akiket érdekeltem, de bár ignoráltam volna őket. K'baszott időpazarlás volt velük szóba állni, legutóbb még hülyét is csináltam magamból ami kimondottan idegesít. Az első red flagnél hagynom kellett volna. Valahogy nem tudom azoknak a végtelenül egyszerű és életvidám embereknek megérteni a gondolkodását akik agyba főbe csajoznak. Minek?2023. dec. 29. 08:55
1/4 anonim válasza:
Miért csináltál hülyét magadból?
2/4 anonim válasza:
Miért volt idopazarlas szoba állni velük?
3/4 anonim válasza:
Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
4/4 anonim válasza:
Legalább mevolt valamelyik? Ha már leállsz velük és az idődet pazarlod, ennyit ki kéne hozni a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!