Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy azért nem akarok tőle semmit mert még azt az anyagi szintet se üti meg amit én?

Figyelt kérdés
Nem akarok a csávóval bunkó lenni, de ismerkedés során kiderült, hogy nem igazán van jó anyagi helyzetben. Bérelt lakásban lakik és tippre a keresete se magas (raktáros), de barátnak meg tök jó lenne, mert nagyon aranyos. Hogy mondjam meg neki kíméletesen, hogy esélye sincs?
2023. dec. 28. 07:52
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
18%
A Gyakorin a 8. főbűn, ha az embert segítették a szülei, és az így elért életszínvonalból nem szeretne jelentősen alább adni egy párkapcsolat miatt.
2023. dec. 28. 08:16
 12/48 anonim ***** válasza:
78%

-sikerült nagyjából mindent megszereznem magamnak-

Hiszed vagy nem nem mindenkinek a szülei tudnak segíteni.

Az én szüleim se és igen én meg dolgoztam értem igaz kb 5 évvel tovább tartot mint neked de én eltudom mondani hogy magam értem el.

2023. dec. 28. 08:18
 13/48 anonim ***** válasza:
69%

12

Ő meg el tudja mondani, hogy szorgalmas, szerető és támogató szülei vannak. :D

2023. dec. 28. 08:19
 14/48 Noren1989 ***** válasza:
72%

Szerintem:

a, megmutatod neki ezt a kérdést,

b, kultúràltan közlöd vele, h neked màs anyagi szinten levő fricc kell,

c, kitalàlsz valami mondvacsinàlt indokot,

d, ràfogod, h még az exét kefélgeti

2023. dec. 28. 08:22
 15/48 Noren1989 ***** válasza:
88%
Jaigen, a baràtnak tök jó lenne dolgot meg felejtsd el.
2023. dec. 28. 08:22
 16/48 A kérdező kommentje:

A szüleim a mai napig támogatnak minden hónapban. Miért ne tennék?

Egyébként én könyvelő vagyok, most kezdtem és a keresetem 400e forint, simán megélek belőle meg abból amit a szüleimtől kapok havonta.

2023. dec. 28. 08:25
 17/48 anonim ***** válasza:
87%
Megmondod neki, hogy más típusú férfiak jönnek be. Ennyi az egész. Neki sem tetsziok minden nő.
2023. dec. 28. 08:33
 18/48 Deff ***** válasza:
77%
De igenis anyagias vagy, szerintebb könnyebb lesz ha el tudod ezt fogadni. Konkrétan az egyetlen kifogásod ellene hogy most éppen nincs azon a pénzügyi szinten mint te. Legyél őszinte magaddal és vele is, jobban jártok max. nem akar majd többet látni és keresel magadnak valakit aki pont anynira anyagias mint te.
2023. dec. 28. 08:34
 19/48 anonim ***** válasza:
72%

Akkor meg lejjebb sem kellene adnod az életszínvonaladból.

Vagyis vagy lenéznéd vagy szégyellnéd a családod/barátaid előtt, mert "csak" raktáros.

Inkább finoman offold szerencsétlent, hadd találjon magának egy értelmes csajt.

2023. dec. 28. 08:35
 20/48 A kérdező kommentje:

18 - Sajnálom, ha ezt anyagiasnak látod. Nem azt várom el, hogy budán legyen villája kettő porschéval. Na, ez már anyagias szemlélet.

Elég nehéz egy férfira, férfiként nézni, ha még annyit se tud felmutatni mint én.

2023. dec. 28. 08:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!