Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi alapján zárják ki a férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján zárják ki a férfit?

Figyelt kérdés

A kérdés elég sok típusú embert foglal magába. Leginkább a női válaszok lennének érdekesek.

Szóval; férfi jellemzők és válaszd ki amelyik neked kizáró ok.

Végzettség :

> csak azt fogadom el aki diplomás

> érettségije van

> szakmunkás + érettségi

Anyagiak

> legyen lakása és autója

> elég egy albérlet, önkormányzati lakás , szoba barátokkal együtt

> szülőkkel is élhet

> keressen 1 milliót

> 800 ezret

> 600 ezret

> elég a 250-350 ezer

Testalkat;

> izmos legyen

> vékony legyen (65-75 kg)

> lehet 85-100 kg

> nem számít a súlya

Magasság:

> 185

>180

> 175

> ezeknél is lehet alacsonyabb

Higiénia igényesség ;

> járjon fodrászhoz

> ápolt legyen a bőre

> tiszta körmök

> jó illat

> tiszta ruha

> orr szőr, szemöldök , pattanások

Ruházat ;

> márkás drága ruhák

> hétköznapi de rá illő ruha

> nem számít

Szorgalom, ambíció ;

> munka mellett tanuljon tovább

> csináljon nyelvvizsgákat

> hagyja ott a 300 ezres stabil helyét és kockáztasson. Hogy utána több pénzt keressen egy nagyobb végzettséggel.

> fentiek nem szükségesek csak tisztességes módon dolgozzon

2023. dec. 28. 07:37
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

20

Örökölt szívprobléma, gerincsérv, veseelégtelenség, cukorbetegség , pajzsmirigy probléma, elhízás, visszérbetegség, rákos daganat here zacskóban (csak érintésre mert ezzel nem voltam orvosnál).

2023. dec. 28. 09:50
 22/34 anonim ***** válasza:
67%

-Az érettségi azért nem lenne rossz, de nem feltétlen kizáró ok ha nincs.

-Elég a 250-350 meg az albérlet. Ha az anyjáékkal él az is oké lehet, de csak ha hajlandó hamar összeköltözni. Ez kiszűri anyuci pici életképtelen fiacskáit.

-A kilók száma mindegy, meg magasságtól függ. Egy 190cm-es pasin el tud oszlani a 100kg, egy 170cm-es pasi már nem tud jól kinézni úgy.

Magasság: 170cm felett legyen. Ha magasabb az csak előny.

-A tiszta körmök nagyon fontosak, nekem a gyászkeretes körmöknél gusztustalanabb dolog a világon nincs. Nyilván legyen tiszta a ruhája is. A parfüm nem elvárás de szeretem. A haj nekem mindegy, lehet kopasz is meg seggig érő is, csak legyen igényes. Az taszító mikor már kopaszodik valaki de azt a 3 szál haját növeszti. Egy-két pattanás kinek nincs néha, de kezeletlen durván aknés bőrhöz már nem tudnék vonzódni. Az orrszőr ne lógjon ki, a szemöldöke ne érjen össze középen.

-A ruházatba is sok minden belefér. Nekem oké a sima farmer-póló is meg az extrémebb stílusok is. Nyilván van olyan gázos öltözködés ami kizáró ok, de konkrét ruhadarabokat nem tudnék felsorolni. Egyben ne nézzen ki úgy mint egy NDK-s nagypapa.

-Elég ha tisztességesen dolgozik.

28N

2023. dec. 28. 09:55
 23/34 A kérdező kommentje:
aknés a fejbőröm. Jártam vele sokszor bőrgyógyásznál. Egy ritka betegség okozza. Azt mondták tüneti kezelés működhet de elmúlni sose fog. Kb 15 éve kénes samponnal mosom a fejem. Amúgy másol a testemen nincs nyoma ennek. Csak a hajam alatt.
2023. dec. 28. 10:02
 24/34 anonim ***** válasza:
60%

Végzettség: szerintem egy szakmunkás is lehet sikeres az életben. Vegyük pl a villanyszerelőket, asztalosokat, ácsokat stb ..

A párom asztalos.

Nincs még saját lakásunk. Nekem van egy házam, de az nem csak az enyém. A páromnak egy kis lakása.

Az autónk egy közel 20 éves ford. Fizetése az nagyon valtozó, a munkahelyén kb 400 at keres, de van mikor vállal maszek munkát. 181 cm magas kb 95 kg, igaz a munkájából adódóan izmos a teste.

Mivel sokat dolgozik így neki az alap ruházat az a munkás ruha. Az ambició az viszont fontos, mind a ketten tanulunk, hogy utána egy vállalkozást tudjunk vinni.

2023. dec. 28. 10:13
 25/34 anonim ***** válasza:
52%

Nálad inkább evulúcionális gond lesz. Természetes kiválasztódás: a nő tudatalatt, akkor is ha amúgy nem akar gyereket, olyan párt választ akivel erősebb és egézségesebb utód fejlődhet.

Felmérések szerint a női szaglás jóval érzékenyebb, mint a férfié, és ha az általános férfi testszag tetszik neki, javában azt indikálja hogy különböző az immunrendszerük, kombinálva a gyereké jóval erősebb lesz. Nyilván a nő annyit érez, hogy jó az illata a pasinak edzés után is.

Ellene megy az emberi túlélésnek hogy szaporodj ezekkel a gondokkal. És nem bunkóságból írom, se nem bántásból, hanem evulúciós és természeti szempontból. És mivel tudat alatt sem lennél "megfelelő" szaporodásra, ezért a nők tudatos énje se választana alkalmi kalandra sem.

2023. dec. 28. 10:14
 26/34 A kérdező kommentje:
Ösztönösen kerülnek akkor a hölgyek?
2023. dec. 28. 10:18
 27/34 anonim ***** válasza:
33%
25, Ez rosszabb mint egy laposföldhívő konferencia.
2023. dec. 28. 10:22
 28/34 anonim ***** válasza:
21# ez inkább hipochondriának tűnik. Ha veseelégtelenséged lenne meg rákos lennél, akkor nem elhíztál volna, hanem lefogynál.
2023. dec. 28. 10:31
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

#27: ez csak pszichológia és neurobiológia. Le lehet pontozni, hiába semmi ártó szándékom nem volt azzal amit mondok, csak tényeket közöltem.

Mikor a rákot említette "tapintásra", bennem is felsejlett hogy hipochondria, de csak arra mondta hogy orvosilag nem igazolt, feltételeztem a többi igen.

2023. dec. 28. 10:39
 30/34 anonim ***** válasza:

29, Persze neurobiologia ... a nők mindig az alfákkal kefélnek, és a gyengékkel neveltetik a gyereket. Ezerszer hallottam már. Ez nem neurobiológia, ez simán ilyen incel teória. De mindenki abban hisz amiben akar. A covid óta ez határozottan előjött.

De ez már annyira offtopik, hogy inkább nem is folytatom.

2023. dec. 28. 10:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!