Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentális problémája van, vagy egyszerűen ennyire hülyének néz?
3 hónapja ismerkedtünk meg. 2× találkoztunk. Azóta több randit lemondott. Írásban szó nélkül kilépett, sokszor nem válaszolt. Egyszer eltűnt 3 napra. Aztán felbukkant, magyarázkodott, adtam még egy esélyt. Megírtam neki ha így eltűnik ne keressen többet. Szóval, megint csetelés közben eltűnt, másfél héttel később felbukkan azzal, hogy mikor érek rá. Semmi hogy vagy, vagy valami kamu magyarázat, semmi. Nem válaszoltam, egyszerűen nem értem mit gondol, azonnal ugrok, báb vagyok? És valami furcsa undort is érzek iránta.
( és igen, sejtem mással is ismerkedhetett, de mit képzelt mikor talit kért?)
Szerintem ehhez defekt is kell, mar pofatlansagban is van azert valami halvany probalkozas, hogy ugy nezzen ki, mintha.
Szerintem tok jo, hogy megundorodtal, igy nem lesz nehez elkuldeni a busba vagy ghostingolni, ami kijarna neki.
De építhetett volna magának exoskeletont patkányvégtagokból, az csak pár óra, de emberünk napokra tűnt el, hát mégis mi tartott neki ennyi ideig?
Kérdező, a többiek leírták a helyes választ, a pasas megbízhatatlan. Hát kell ez neked?
Az teszteli, hogy mekkora madár vagy. Ha látja, hogy ugrasz neki, és lefekszel vele, akkor egy kicsit több időt fog rád szánni feltehetőleg.
Ha másfél hétig hanyagol, akkor valószínűleg van stabil nője melletted. Teszteli, melyikőtök a rugalmasabb és amelyik többet enged, az lesz a második lyuk. Remélem, legalább jól ki van tömve lóvéval és nem szarrágó, ha randira visz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!