Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak hogy egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak hogy egyes nők az ilyen férfiakhoz vonzódnak?

Figyelt kérdés
Ilyen tetovált, izmos, nagyon jóképű, nagyon határozott domináns férfi aki hűtlen (nyilván van olyan férfi aki így néz ki és nem hűtlen de általában ezek a nők a hűtlen típushoz vonzódnak, akik így néznek ki)
2023. dec. 27. 11:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Miért nem azokkal foglalkozol, akik *nem* ezekhez vonzódnak? Engem totál nem érdekel, miért vonzódik sok pasi műanyag nőkhöz. Nincs metszete a halmazainknak.
2023. dec. 27. 11:17
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Mert kell nekik a dráma ami az ilyen férfitípus mellett garantált.
2023. dec. 27. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a kérdés legalább annyira értelmetlen, mint maga az a dolog, hogy miért vonzódik valaki ilyenekhez. Mert csak. Kit érdekel? Rajtad kívül.

Mit foglalkozol te ezekkel?

2023. dec. 27. 11:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert kell a nőknek, a rosszfiú imidzs, akivel ha jót akar magának csak dug egyet aztán vége.Vagy marad a kizarólagos szexkapcsolat.
2023. dec. 27. 11:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért mert valaki jóképű, tetovált, izmos, nem biztos hogy egy "rosszfiú". Ez megint csak általánosítgatás.
2023. dec. 27. 11:52
 6/11 anonim ***** válasza:
5ös hát lehet, viszont a határozott,domináns alapján vontam le ezt a következtetést, 4 voltam
2023. dec. 27. 11:55
 7/11 anonim ***** válasza:

6#

Azért mert határozott? Azért sem rosszfiú.

Határozott van elképzelése az életről. Amit a fejébe vesz azt véghez is viszi. Nem ragad le.

Domináns.. ezt is több oldalról lehetne vizsgálni.

De az3rt mert valakinek van tetoválása, ès kidolgozott teste egyáltalan nem leírható. Nem mindenki bunkó közülük.

2023. dec. 27. 12:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem szexuálisan vonzanak az ilyenek de komolyabbat nem tudnék.velük elkepzelni!
2023. dec. 27. 12:09
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
Mert deviáns és/vagy lelki beteg emberek. Lehet lepontozni, de ez így van.
2023. dec. 27. 13:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Jóképű, tetovált és izmos vagyok, 50 fölött. Nem csaltam meg senkit, és világéletemben tisztelettel bántam a nőkkel, még a hangomat sem emeltem fel velük szemben sosem. Abszolút "jófiú" vagyok, bár korántsem papucs. Némelyeknek tetszem, ám a többségnek nem, mert "zsiványos" vagyok. Nem tehetek róla, hogy megbízhatatlan kisugárzású vagyok, így nézek ki és kész. :D
2023. dec. 28. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!