Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az indulatos, agresszív, bunkó férfiakhoz vonzódnak inkább a nők?
Olyan sokszor látom ezt hogy sok (tisztelet a kivétel) lány inkább az ilyen irányító mániás indulatos férfiakhoz vonzódik, sokszor látom ezeket a párokat ahol férfi bunkón indulatosan beszél a nővel "ülj már be a kocsiba", "gyere már ide" stb...
Tesóm és sok lány ismerősöm is ilyen pasival van. Veszekedések, agresszivitások stb.
Itt ez az angyalföldi gyilkos mellett is csinos lány volt akivel biztos nem jól bánt.
És sokszor a tényleg jó férfiak meg hosszú éveken át egyedül vannak.
Azt kell látni, hogy ez nem így indul. Nyilván nem úgy beszél a kapcoslat elején, hogy "Ülj már be" meg ilyenek. Ez idővel alakul ki.
Viszont ezek az emberek 90%-ban határozottak, ki tudják fejezni a szándékukat, ki tudnak állni magukért. És ezek eléggé fontos tulajdonságok a társkeresésben.
Sok "rendes pasi" meg abszolút határozatlan, nem céltudatos, nem tudja mit akar, valójában a nők terén is úgy van, hogy "hát majd ahogy alakul".. és ezek kimondottan rossz tulajdonságok, az ilyen embereket általában barátság szintjén sem preferálják, nemhogy párkereséskor.
Meg kell találni a módot, hogy határozott legyél, de asszertíven kommunikálj. Ebben meg még nagyon gyerekcipőben járnak az emberek, hisz még a fogalomról sem hallottak a legtöbben. Persze van, aki ösztönösen ráérez, de sokan meg csak időpazarlásnak tekintik.
"Igen valóban határozatlan férfi vagyok aki félénk is és konfliktuskerülő,"
Na és szerinted ebbe mi a vonzó?
"kedves, figyelmes vagyok, tenyeremen hordoznàm a nőt soha nem bánnék így nővel"
És ez miért nem vonzó a nőknek?
Mert ahhoz, hogy keves, figyelmes, tenyérenhordózó legyél előbb közel kell kerülni egymáshoz.
Ahhoz, hogy közel kerüljetek egymáshoz elkerülhetetlen a megfelelő kisugárzás és első benyomás. Egy nyámnyila határozatlan félénk srác nem tesz túl kellemes első benyomást.
Egyébként engem kifejezetten érdekelne, hogy milyen nőknél próbálkoztál eddig. Meglehet, hogy túlértékeled adottságaidat és túl sokra vágysz.
Másfelől sokszor azok a toxikus pasik akik magukat jó csávónak tartják.
"És ez miért nem vonzó a nőknek?"
Mert alapból nem tetszel nekik.
Nekem is halálosan idegesítő volt, amikor kijöttem éppen egy bántalmazó kapcsolatból, és egyből ezzel promózta magát egy srác, hogy tenyeremen hordozna, meg, hogy ő milyen rendes, kedves. Nem tudok ezzel mit kezdeni, ha amúgy NEM TETSZIK, nem vonzódom hozzá.
saját ismerőseimből kiindulva, echte bántalmazókkal senki nem kezd
abban viszont semmi vonzó nincs, ha üvölt rólad, hogy azért nyomatod ezerrel a kenyérre kenhető jófiú stílust, mert kompenzálod a félénkséged és határozatlanságod, valamint mert utálod az összes vagány csávót és el akarsz tőlük határolódni.
eleve nem kell kenyérre kenhető jófiúnak lenni. felnőtt embereknek partner kell, nem kiskutya.
mind az életnek, mind a működő párkapcsolatoknak elkerülhetetlen részei a különféle konfliktusok - legyél képes kiállni más emberekkel szemben, beleértve a párodat is (amellett, hogy természetesen az ő igényeit is elismered és szem előtt tartod)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!