Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki tud ebben az országban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tud ebben az országban megfelelni annak a társkereső trendnek hogy legyen saját hitelmentes lakásod meg autód?

Figyelt kérdés

Sehogy nem jön ki a matek.Többség albérletben vagy hiteles lakásban lakik abnormálisan magas törlesztővel.Ha ki is fizetik sokan 50-60 lesz az ember.

Mi ez a manapság mindenhol nyomatott trend hogy csak saját lakással állnak veled szóba társkeresőn?

Mikor akikkel beszélgettem nőkkel vagy otthon éltek mert magasak az albérletárak vagy barátnőkkel közösen béreltek egy albérletet.

Miért alakult ez ki au utóbbi években mikor szinte lehetetlen teljesíteni?

2023. dec. 26. 15:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%

jelen

40F

2023. dec. 26. 16:01
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Ember, neked nincsenek - nem is barátaid, csak - ISMERŐSEID? Szerinted csakis hitelmentes lakás tualjdonosai vannak párkapcsolatban?

Neked van fogalmad róla, hogy hány pár él albérletben? Mire jó ez a trollkodás? Te sem hiszed el...

2023. dec. 26. 16:01
 3/21 A kérdező kommentje:

Jó igen elfelejtettem van aki örökölt vagy kiment addig külföldre dolgozni míg itthon nem vett egy lakást.

De most az átlag magyar itthon dolgozó emberekről kérdeztem.

2023. dec. 26. 16:02
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerinted kik veszik ki a 2-3 szobás albérletek többségét? Megsúgom: párok.
2023. dec. 26. 16:03
 5/21 anonim ***** válasza:
87%
Élettársamnak megvannak ezek , hitelmentes ingatlan és kocsija is van ami egyértelmű, hogy jogsija is persze :3 És csak 29 évesek vagyunk mindketten amire baromira büszke vagyok
2023. dec. 26. 16:04
 6/21 A kérdező kommentje:
Jogosítvány alap de azt is összespórolni több hónapi munka.
2023. dec. 26. 16:05
 7/21 anonim ***** válasza:
78%
Napi Rinya.
2023. dec. 26. 16:05
 8/21 anonim ***** válasza:
86%

"Ki tud ebben az országban megfelelni annak a társkereső trendnek hogy"

Általánosságban kérdezed, vagy párt keresel?

Szerinted ez trend? Kikkel találkozol, kikkel beszélgetsz, kik mondták neked, és miért hiszed el?

Miért akarsz akárminek is megfelelni?

Mindig 2 emberen múlik minden, mindenféle létező vagy kitalált trend nélkül.

Szóval szabad vagy.

2023. dec. 26. 16:07
 9/21 anonim ***** válasza:
88%
Annyira bírom, amikor a nagyon csóringer férfiak úgy csinálnak, mintha a rózsadombi elit venné körül őket a közember számára megugorhatatlan elvárásaival. Mintha a budai villában felnőtt, többgenerációs értelmiségi családból származó, két egyetemet végzett high society nőtagjai között mozognának mosogató Marcsa és dohánybolti Dorina helyett...
2023. dec. 26. 16:11
 10/21 anonim ***** válasza:
71%

Már maga a kérdés is hazugság, mert nincs ilyen trend. Biztos vannak nők, akik ezt elvárják, de akkor neked ők nem valók. Keress olyat akivel egyeznek az igényeitek.

annó én is találkoztam olyan nővel életem során, aki kijelentette, hogy ő max 5 évig hajlandó együtt lenni egy pasival, utána lecseréli. akkor is ha minden jó. Gyorsan le is pattintottam.

feleségemmel meg mind a 2en a szüleinknél laktunk amikor megismerkedtünk. első 2 évben fel se merült a pénz kérdése. Pedig 30on felüliek vagyunk.

2023. dec. 26. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!