Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tud ebben az országban megfelelni annak a társkereső trendnek hogy legyen saját hitelmentes lakásod meg autód?
Sehogy nem jön ki a matek.Többség albérletben vagy hiteles lakásban lakik abnormálisan magas törlesztővel.Ha ki is fizetik sokan 50-60 lesz az ember.
Mi ez a manapság mindenhol nyomatott trend hogy csak saját lakással állnak veled szóba társkeresőn?
Mikor akikkel beszélgettem nőkkel vagy otthon éltek mert magasak az albérletárak vagy barátnőkkel közösen béreltek egy albérletet.
Miért alakult ez ki au utóbbi években mikor szinte lehetetlen teljesíteni?
Ember, neked nincsenek - nem is barátaid, csak - ISMERŐSEID? Szerinted csakis hitelmentes lakás tualjdonosai vannak párkapcsolatban?
Neked van fogalmad róla, hogy hány pár él albérletben? Mire jó ez a trollkodás? Te sem hiszed el...
Jó igen elfelejtettem van aki örökölt vagy kiment addig külföldre dolgozni míg itthon nem vett egy lakást.
De most az átlag magyar itthon dolgozó emberekről kérdeztem.
"Ki tud ebben az országban megfelelni annak a társkereső trendnek hogy"
Általánosságban kérdezed, vagy párt keresel?
Szerinted ez trend? Kikkel találkozol, kikkel beszélgetsz, kik mondták neked, és miért hiszed el?
Miért akarsz akárminek is megfelelni?
Mindig 2 emberen múlik minden, mindenféle létező vagy kitalált trend nélkül.
Szóval szabad vagy.
Már maga a kérdés is hazugság, mert nincs ilyen trend. Biztos vannak nők, akik ezt elvárják, de akkor neked ők nem valók. Keress olyat akivel egyeznek az igényeitek.
annó én is találkoztam olyan nővel életem során, aki kijelentette, hogy ő max 5 évig hajlandó együtt lenni egy pasival, utána lecseréli. akkor is ha minden jó. Gyorsan le is pattintottam.
feleségemmel meg mind a 2en a szüleinknél laktunk amikor megismerkedtünk. első 2 évben fel se merült a pénz kérdése. Pedig 30on felüliek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!