Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen társkeresőre szorulva - hogyan fogadjam el?
19 éves lány vagyok. Nem írok privátbavissza senkinek, megnézés nélkül megy a tiltás. Nem azért írtam ki a kérdést, mert itt akarok ismerkedni.
Iskolában senki érdeklődését nem sikerült sose felkeltenem. Júniusban végeztem a sulival, elkerültem dolgozni, az esélyeik még inkább csökkentek, mert csak nálam jóval idősebbek vannak. Sokan a szüleim lehetnének. 29-30 évesekkel meg nem kezdenék, főleg hogy két elhízott, igénytelen paliról van szó.
Társkeresőre kellett felregisztrálnom. Próbálkoztam én mindenhol az ismerkedéssel, de nem ment, nem voltak rá vevők. Olyannal meg nem akarok ismerkedni, aki külsőre nem tetszik egyáltalán.
De olyan megalázó a társkereső, és undorodom magamtól. Legtöbb emberen érződik, hogy "csak lyuk legyen", az a lényeg. Mindenkinek visszaírtam, aki korban és lakhelyileg közel van hozzám, de undorítóak. Nem akarok ilyenekkel találkozni, amikor visszaírni is fáj nekik. De majd belehalok a magányba.
Esetleg leírnád, hogy mik az elvárásaid és azt, hogy te magad mit tudsz letenni az asztalra?
Szerintem az elvárások és az általad képviselt értékrend kapcsolódik egymáshoz, akkor nagyobbak az esélyek.
"Próbálkoztam én mindenhol az ismerkedéssel"
"megnézés nélkül megy a tiltás"
Ha ugyanilyen lelkesedéssel próbálkoztál máshol is, ne csodálkozz ...
Barátnőd, barátnőid vannak? Van velük közös program, kikapcsolódás ahol pasik is megfordulnak?
Vagy ülsz otthon és várod a csodát?
De lehet az is, hogy nem látod magadon de nagyon is zárkózott vagy, befeléfordulós, nuku visszajelzés, vagy flegma vagy, vagy beképzeltnek tűnsz...
Még is milyen munkahelyen dolgozol?
19 évesen tuti szarásig tele vannak a társkeresők srácokkal akik ismerkednének, kizárt , hogy 100-ból mindegyik egy kretén.
Elvárások? Hogy tetszen, külsőleg és belsőleg is. Én nem vagyok egy szépség, de az öltözködésemmel és a megjelenésemmel javítok a dolgon. Kinezetemre sokat adok, így nálam nem jöhetnek szóba a sz.rul öltözködők, az elhízottak, pocakosak. Tehát adjon magára, ne legyen igénytelen, stílusos legyen. Belsőleg pedig ne ez a kis vakarcs legyen, hogy "senkinek nem kellek, pedig olyan jó szívem van, és bármit megtennék a barátnőmért, ha lenne". Jó, semmi gond nincs azzal, hogyha valaki szereti kimutatni, hogy megbecsüli a párját, és szereti nagyon, de ez visszataszító, hogy így ráakaszkodik valakire, meg már olyanokat írnak pár üzenetváltás után, hogy "mindent meg fogok tenni érted, cukim🥺". Ezek után minden tiszteletem elveszti az illető, és csak undort érzek.
Barátnőim vannak, de olyan programokra nem szoktunk menni, ahol van más fiú a párjukon kívül.
Jártam edzeni, csoportosan és egyéniben is, és ott nem jártam sikerrel. Csak úgy utcán meg nem szoktam leszólítani embereket.
Juj de tudtam, hogy lesz valaki, aki ezt írja! Nem vagyok kíváncsi itt senkire. Nem azért lett kiírva a kérdés, hogy bárki is rám írjon ismerkedési szándékkal. Itt egyáltalán nem szeretnék ismerkedni. Az nem azt jelenti, hogy máshol is ugyanígy álltam a dologhoz.
De nem 19-20 éves srácokkal van tele, hanem jóval idősebbekkel. Akik még fiatalon felkerülnek, azok nagytöbbsége olyan, mint egy nyomorék külsőre, és elég hamar kideurl, hogy belsőre is.
Akkor nézzük:
te nem vagy egy szépség, csak a púderrel maszkírozod, de elvárod, hogy a másik fél külsőre rendben legyen
a belsőre vonatkozó elvárásaid megvannak, de vajon te mennyire vagy kikupált belsőt illetően... mondjuk mi a legmagasabb végzettséged vagy milyen ismeretekkel rendelkezel? (szakma, nyelv, szgép, lexikális ismeretek)
Ha mindenhol próbálkoztál már, ahogy állítod, és közben itt semmiképp nem akarsz, akkor ez nem oké... a két állítást egymásnak ellentmond...
mondjuk mit vársz el a pasitól: mit finanszírozzon neked, te mit neki?
Elfogadni szerintem leginkább úgy tudod, hogy javítod a jellemed, a branded... Minél jobb a brand, annál magasabb státuszú partnerek jöhetnek szóba,,,
Játszunk!
Én egy korban, külsőben, gondolkodásban és pénzileg neked megfelelő pasi vagyok.
Írj le 5 okot, hogy miért téged válasszalak, és ne a 16 éves kis cukiságot a szomszédból, ne a MILF tanárnőmet, ne a 22 éves aerobick oktató ismerősömet, akinek olyan teste van, hogy kegyetlen, vagy ne Zsófit, akinek az apja pénzes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!