Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan bízhatnék meg újra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bízhatnék meg újra?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy.folyton a legrosszabbat feltételezem.aztán kiderül hogy "ő más" sok értelemben.
2023. dec. 25. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szakember?
2023. dec. 25. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha kiderül, hogy "ő más" az már elég alap a bizalomra. Mert "ha van egy, van több is".

Nekem még nem bizonyították be, hogy ők mások, úgyhogy én tartom ezt az elvet.

2023. dec. 25. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Hosszabban kell ismerkedni, többet beszélgetni. Egyikőtök se hajszolja az ismerkedést, és a kapcsolatot. A bizalomhoz idő kell.
2023. dec. 25. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan mértékben sérültél, mint én, akkor az életben sem fogsz bízni. 🙂 Nekem több, mint 2 éve nem megy. Szakembernél is voltam, de nem segített, ugyanolyan bizalmatlan vagyok.
2023. dec. 25. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is nagyon bizalmatlan vagyok, nyilván van oka, többször is átvertek, volt nevezzük toxikus kapcsolatnak, ahol a szemembe hazudtak szerelemről, miközben más nőket kergetett. Csinálta a beteges játékait, ha nem járok utána a dolgoknak még mindig hülyének nézne. Ez volt az i-re a pont. Persze előtte már sokszor vertek át, baráti kapcsolatban is. Abszolút nem tudok bízni, ha nincs semmi akkor is már rémeket látok. Most is ez a baj, hogy nem tudok bízni és szép lassan tönkre teszem ezzel az új kialakulóban lévő kapcsolatot. Én is voltam szakembernél,de nem segített. Keresni fogok egy másikat hátha segít.
2023. dec. 25. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!