Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csunya férfiak volt már barátnőtök ha igen akkor milyen lány volt, hogy nézett ki?
Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 20:02
1/12 anonim válasza:
én nem vagyok csúnya de még nem volt
2/12 anonim válasza:
Annyira csúnya vagyok hogy nem is lány volt...
3/12 anonim válasza:
volt 3 is, az nem gond ha nem vagy szép a túlsúlyt és a mama hotelt nem bírják a csajok máskülönben pedig simán lehet nőt találni.
4/12 anonim válasza:
Volt egy 10/8-as még fiatalon, aztán egy kevésbé szép de hatalmas cicikkel, aztán elég vegyes vágott. Az idő nem javít az esélyeken ha erre vagy kíváncsi én úgy veszem észre.
6/12 anonim válasza:
Mások szerint nem vagyok csúnya, de a csajoknak valahogy nem jövök be. Nem volt még csajom.
7/12 anonim válasza:
Nem volt. Kövér lehetett volna de arra nem áll fel a farkam.
8/12 anonim válasza:
Rövidebb kapcsolataim voltak nem túl szép lányokkal, de a külsőm miatt nem tudtak belém szeretni.
9/12 anonim válasza:
Nekem volt pár csajom és elég szépek is voltak.
Igazából pont ezzel csaptak be.
Egyik sem szeretett igazán.
Max. 4 hónapig tartott.
Nem vagyok szép, de sokat tanultam.
Jó állásom van és jól keresek.
Sajnos ezért jártak velem.
10/12 anonim válasza:
Nem volt, egyetlen nő sem tekintett rám ilyen módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!