Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi soha nem kezdeményezne hanem mindig arra várna hogy egy nő tegye meg az első lépéseket akkor átlagosan hány évesen lenne egy férfinak párja legelőször?
Az első lépések alatt azt értem hogy randira invitálás, csók, stb.
Sokat próbálkoztam nőknél de még igy is nagyon sok elutasitás után lett párkapcsolatom. Ma már házas vagyok és van egy gyerekünk.
Ha én soha nem próbálkozok hanem csak várom hogy egy nő "felszedjen" akkor nem még most 33 évesen is szűz, szingli lennék.
Tarsaságodtol függ.
Nálunk a cègnél van olyan pasi aki körül minden nő vibrál holott csak simán szakmailag beszél néha egy egy poén flört. Amugy csak elvan mert elégedett a feleségével.
Es van olyan pasi is akit egyszeruen kerülnek pedig ő is beszél szakmailag es poenkodik is. Igazábol ugyanazt nyújtja majdnem.
Csak az egyik bel3viszi a nemiséget is. Pl maskepp beszel pasikkal meg másképp a nőkkel.
Az utóbbi meg teljesen aszexnek jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!