Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ahhoz hogy két ember találkozg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahhoz hogy két ember találkozgat miért kell nézni van a férfinek lakása meg autója?

Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 08:53
1 2 3
 11/23 Meton ***** válasza:
72%

Itt nem a pénzről van szó. A saját lakás nem feltétlenül azt jelenti, hogy a tulajdonában van. Azt jelenti, hogy nem laknak ott a szülők, a barátok és senki más. Ez a saját lakás. Az már lényegtelen, hogy csak bérli. Az autó már egy magasabb szint, de 50 ezerért lehet venni egy szakadt verdát, amit már csak hónapok választanak el a bontótól, szóval akinek még kocsija sincs, az már szánalmas.

Ami viszont számít, hogy legyen jó munkád. Sok helyen a nők nem is dolgoznak, így a férfinak kell eltartani, tehát eleve bukta, ha nincs biztos anyagi háttere. A nők szülnek, meg mindenféle női bajuk lehet, ezért gyakran nem dolgoznak. A saját fizujukból nem tudnának kijönni. Persze ettől még nem kizárt, hogy a nő tartja el a férfit, de szerintem ez nem jellemző.

2023. dec. 31. 08:30
 12/23 anonim ***** válasza:
40%
10# hülye NER-es élősködő a mi pénzükből, mi?
2023. dec. 31. 11:46
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
A lenyeg hogy legyen hol megdugni a not.. egy pinceben is lehet.
2023. dec. 31. 11:49
 14/23 anonim ***** válasza:
60%
talán a biztonság fontos egy bizonyos kor felett.
2023. dec. 31. 11:55
 15/23 A kérdező kommentje:

10-es!

Ezt a mesét sokáig tartott kigondolni?

Szerinted elhiszi valaki?

2023. dec. 31. 11:57
 16/23 ErniE76 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én is dettó így vagyok, mint a #10-es válaszoló, csak 1 évvel fiatalabban Budapest széléről. Közöm nincs a NER-hez, utalom is őket, hogy munka nélkül is vagyonosodnak. (Sokszor erőszakkal.) Jó időben jó helyen kell lenni. És észrevenni az üzleti lehetőségeket. Talán ez a legfontosabb. Én így tettem. Meg is lett az eredménye.

2023. dec. 31. 15:02
 17/23 anonim ***** válasza:
15os gyere Győrbe megmutatom...szanalmas vagy
2024. jan. 1. 01:38
 18/23 anonim ***** válasza:
16 látod irigy majom mindig van...ezert nem mennek elore mert más zseben turkálnak meg irigykednek...amugy sose politizaltam elég volt apámnak a nyomorat latni mit tette vele a politika...NER hez meg vegkepp semmi kozom sok irigy majom
2024. jan. 1. 01:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Amugy 15ös keress rá a profilomra ha hazugnak nevezel a facebookon ott lathatod többek között az AMG.t is a profil hattérképemen: Huszágh István ( Huszi ) és Anyukád a hazudós majom :)
2024. jan. 1. 01:51
 20/23 anonim ***** válasza:
Kedves 10 -es! Évente csak 2-3 alkalommal tudtok elrepülni nyaralni? Nem havonta? Hmmm, ez érdekes.
2024. jan. 1. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!