Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ahhoz hogy két ember találkozg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahhoz hogy két ember találkozgat miért kell nézni van a férfinek lakása meg autója?

Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 08:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
42%
Mert elvárás az autó és lakás.
2023. dec. 24. 09:04
 2/23 A kérdező kommentje:

Általában ahogy az évek alatt tapasztal haverjaimmal együtt otthon élt mindegyik nő mert magasak az albérletárat fizuja kevés de mégis ilyen szint ami felett akarnak keresgélni.

Azért nem veszik a pasik komolyan őket mert szinte semmit nem tudnak felmutatni de ők meg elvárják?

2023. dec. 24. 09:10
 3/23 anonim ***** válasza:
21%
Igen, valószínű.
2023. dec. 24. 09:12
 4/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom miért vagyok lepontozva, de ez az igazság. Nagyon sok nő elvárja még úgyis, hogy nem rendelkezik egyikkel se.
2023. dec. 24. 09:13
 5/23 anonim ***** válasza:
16%
Mert nok..
2023. dec. 24. 09:14
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt magamtól is elvárom férfiként.
2023. dec. 24. 09:40
 7/23 anonim ***** válasza:
84%

Arra alapoznak, hogy egy rakás férfit nem érdekli, hogy a nőnek mije van, és ez így is van, szóval megvárják, amíg akad valaki, aki mellett jobb életük lesz. Férfiak is csinálják ugyanezt, csak ritkábban, mert náluk a felszínesség inkább abban mutatkozik meg, hogy mindegy, csak legyen szex valami vállalható nővel, a nőnek meg mindegy, csak legyen jó élet valami vállalható férfival.

Mondanám, hogy én ha férfi lennék sem akarnék kimenteni valami nincstelen nőt az anyja lakásából, de lehet akkor máshogy gondolkodnék a 0-24 álló farkammal🤷‍♀️ De szerintem alap dolog, hogy X kor felett az ember egyedül is megálljon a talpán, nemtől függetlenül, viszont tök jó, ha van egy támogató családi háttér is, csak ezt nem mindenki használja ki rendesen, aki azért lakik otthon, mert 30 évesen is gyerek akar lenni, az nyilván nem lesz senkinek vonzó.

2023. dec. 24. 10:11
 8/23 anonim ***** válasza:
39%
Ez a rajtengedély része.
2023. dec. 24. 10:35
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
Azt várom el amim nekem is van. Ha én haza tudom vinni, ő is tudjon már.
2023. dec. 24. 11:06
 10/23 anonim ***** válasza:
47%
Ki akar magának csóró életet ezen kellene elgondolkodni, a csajokra is hülyeség egyből azt mondani aranyásó, a génjeiben benne van minden szülőnek az állatvilágban is, hogy olyan párt válasszon, aki az utódnak meg tudja adni azt, hogy jólétben nevelkedjen fel. Namost, elnézek sok mai fiatalt, hogy 40x évesen mamahotelben lakik, autó semmi, vagy egy huszonéves lom. Most persze lehet azzal jönni hogy nincs lehetőség, nincs a francot, 75-ben születtem pest megyében vályogházban, nem volt villany, vezetékes víz, és pottyantós budira jártunk. Használva az eszemet ma ott tartok, hogy havi 4-5 nap melóval megkeresek annyit, hogy a feleségem háztartásbeli, van egy nagy családi házunk, 3 autónk ( neki még egy AMG-t is vettem, engem annyira nem izgat fel, nekem elég egy fullos Insignia is meg egy veterán autó ) hitelünk nincs, és évente 2-3 alkalommal el tudunk repülni nyaralni + meg tudom adni a lányomnak ami kell, régebben magánbölcsi, magánovóda, most alapítványi suli, magánúszás, lovaglás stb... tehát van lehetőség, ki hogy használja ki. Namost, nyilván boldogabb a feleségem hogy engem választott, mintha 3 műszakban kellene húzza az igát, hogy hó végén legyen mit enni. Nem mondom hogy mindenkinek sikerül ez, nyiván jókor kell jó helyeken lenni, azonban én mindig azt néztem, hogy tudok fentebb és fentebb kerülni, többet keresni, nem pedig létszámnak eljártam valahová dolgozni, másokra irigykedni, aztán panaszkodni hogy szar az élet. Most meg persze nekem irigyem az van szarásig...
2023. dec. 31. 02:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!