Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak női körökben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak női körökben vannak ennyire bevédve a kövérség?

Figyelt kérdés

Itt ugye ha szóba jön a túlsúlysosság a férfiak áltálában a következő reakciókat kapják:

Egy undorító,disznó vagy menj sportolni és ad le a mínuszos tartományba az igényeiedet még azután miután talpra álltál.

Ellenben a nők kb ilyen reakciókat kb ilyen kapnak a kövéréségre:

Fogadd el magad így is nem kell aggódnod így is rád találhat álmaid pasija. Nem kell sportolni és törődni mások megjegyzéseivel.

2023. dec. 23. 08:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%

8

Rajtad valószínűleg nincs izom.

2023. dec. 23. 08:47
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
A teltebb nők, főleg ha kellemes az összkép, nagyon sok férfinek kifejezetten tetszenek, tehát van kereslet is nemcsak elfogadás. A kövér férfiakra viszont sajnos nőknél kb nulla a kereslet, max elfogadják, hogy a pasi kövérke de nincs réteg aki ezt kifejezetten vonzónak tartja.
2023. dec. 23. 09:05
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
12-es: És ez kb az őskortól így van.
2023. dec. 23. 09:07
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Igen valóban a legrégebbi leletek, az emberábrázolások is ezt támasztják alá.
2023. dec. 23. 09:09
 15/19 anonim ***** válasza:
30%

A kövér emberekkel szemben sok az alaptalan és bunkó előítélet.

Pl. hogy vendégségben mindent befalnak, meg aki kövér az tuti flatulens is, a kövérnek kötelező vicces mellékszereplőnek lennie mindenki más életében meg ilyesmik.

2023. dec. 23. 09:13
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

175cm/110kg F

Egy malac vagyok ez tény volt olyan csaj akinek bejöttem így is. Kapcsolat is volt nem sok de volt.

Esélytelen így az ismerkedés, amit 110% megértek mert betegség is közbe játszott hogy hirtelen meghiztam tudom mennyivel könnyebb átlagos sújal ismerkedni ég és föld a csajok maguktól jöttek.

Mind kettő végletet ismervén azt tudom mondani hogy le kell fogyni nincsen más mód máskülönben 1000 ből 1 nő ha ad esélyt egyáltalán.

2023. dec. 23. 09:50
 17/19 anonim ***** válasza:
19%
Én a kövér nőket se értem, nemcsak a kövér férfiakat. Undorító a kinézetük. Szomszédom 33 évesen úgy néz ki mint egy disznó. Nagyon szép arca van, kedves is, de évek óta egyedül van. A túlsúlya miatt és tudja mégse add le, évtől évre kövérebb olyan lusta. Semmi baja nincs amúgy. Csak nincs akarata. Az ilyen embereket nem értem.
2023. dec. 23. 10:37
 18/19 anonim ***** válasza:
76%

Alapvetően ma itthon több az elhízott férfi mint az elhízott nő. Pedig a férfiak még gyereket sem szoktak növeszteni a hasukban.

Amúgy ha valaki meghízik, nagyobb lesz a melle, a segge, kikerekedik a csípője. Nőknél ezek bizonyos szintig még vonzó dolgok is lehetnek. Férfiaknál viszont nem vonzó sem a kerekedő csöcs, sem a homokóra alkat.

2023. dec. 23. 13:25
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert nőként könnyebb otthon dögleni mint egy zsirdisznó. Majd ugyis arra lesz fogva, hogy ez egy betegség/vastag csontozat stb..

Lehet nem kéne 4x szedni a halászléből meg le torkozni egybe egy mákos bejglit?

2023. dec. 26. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!