Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak női körökben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak női körökben vannak ennyire bevédve a kövérség?

Figyelt kérdés

Itt ugye ha szóba jön a túlsúlysosság a férfiak áltálában a következő reakciókat kapják:

Egy undorító,disznó vagy menj sportolni és ad le a mínuszos tartományba az igényeiedet még azután miután talpra álltál.

Ellenben a nők kb ilyen reakciókat kb ilyen kapnak a kövéréségre:

Fogadd el magad így is nem kell aggódnod így is rád találhat álmaid pasija. Nem kell sportolni és törődni mások megjegyzéseivel.

2023. dec. 23. 08:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
29%
Mert kenyelmesebb lustanak lenni es indokokat keresni (hormon, pajzsmirigy), mint abbahagyni a zabalast es mozogni.
2023. dec. 23. 08:13
 2/19 anonim ***** válasza:
77%

Nincs ilyen.

Ez a jelenség, amit írsz, mindkét nemnél megvan. Férfiak is védik egymást ugyanúgy, meg le van hordva felszínességnek, ha nem akarunk kövér pasast.

Én nő vagyok, és semmilyen nemű embernél nem kultiválom a kövérséget. A nőké hidegen hagy, mivel hetero vagyok, de szívesen adok sportolási vagy fogyókúrás tippeket.

A férfiak kövérsége taszított, amikor még kerestem a párom és bepróbálkoztak nálam. Segítséget, tippeket szívesen adok nekik is, de nem jönnék össze kövér férfival.

Ha egy férfi azt mondja, soha nem jönne össze kövér nővel, semmi ellenérzésem sincs, megértem.

2023. dec. 23. 08:18
 3/19 anonim ***** válasza:
15%

Mert a social media, tinder, feminizmus ezt mondja nekik.

Annyira egoboostoltak a nők, hogy elhiszik, hogy ennyi elég.

Nem kell mozogni, nem kell igényesnek lenni. Úgy is lesz aki így elfogadja őket.

Persze ő maga mellé nem fogadna el egy ugyanolyan elhízott férfit ... véletlenül sem. Ő nem adja lejjebb.

Hát ide jutottunk.

2023. dec. 23. 08:20
 4/19 anonim ***** válasza:
84%

"Nem kell mozogni, nem kell igényesnek lenni."

Jajaja, mert általánosságban elmondható a nőkről, hogy nem mozognak, nem sportolnak, és inkább a nők igényességével vannak globális problémák. :D

Akkor miért a férfiak között van több elhízott, és miért van még mindig az a norma, hogy már annak is örülni kell, ha egy férfi rendesen mossa a fogát, tusol minden nap és nem fanszőrzet szerű, foltos kis kazalkát hord az arcán?

2023. dec. 23. 08:25
 5/19 anonim ***** válasza:
7%

A kövérség a nők esetében is hátrány. Viszont valóban durvább a másik oldal.

Ha egy nő mondjuk 60-70 kg azt még simán sok pasi kedveli.

De ha egy férfi több mint 75 kg akkor már kezdik a % olást hogy mennyi rajta az izom és mennyi a zsír %. De úgy alapból ha 180/. 85,90,100 kg stb azonnal megkapja a disznó jelzőt.

2023. dec. 23. 08:28
 6/19 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem nem ördögtől való az, hogy normálisan viselkedünk mindenkivel, tekintet nélkül a külsejére. Tudod, a kövéreket nem azért nézik le, mert egészségtelenek és lusták, hanem mert szarul néznek ki.

Ha az emberek lenéznének mindenkit, aki egészségtelen életmódot folytat, akkor sokszorosára bővülne a kipécézett csoport. És akkor lehetne utálni a dohányosokaz mind, azokat, akik fiatalon szétbulikázták magukat. Lehetne utálni azokat, akik három műszakban dolgoznak, akik nem alszanak eleget, akik nem isznak elég vizet, akik ülő munkát végeznek, akik veszélyes munkát végeznek, akik nem táplálkoznak változatosan stb.

Csak mivel a fent felsorolt életmódok később hozzák meg a "gyülölcsüket", ezért nem problémázunk rajtuk.

A párválasztás szempontjából meg nem teljesen mindegy, hogy ki mit gondol? Férfiak és nők egyaránt szabadon döntenek.

2023. dec. 23. 08:30
 7/19 anonim ***** válasza:
77%

5

Na ne szédíts, hogy 80-85 kilót nem látunk teljesen átlagosnak egy NORMÁLIS magasságú férfinál...

2023. dec. 23. 08:32
 8/19 anonim ***** válasza:
9%

7

181/90 kg vagyok és 15 éve hallgatom iskolában , munkahelyeken , rokonoktól, szomszédoktól és persze itt gyakorin; hogy fogyjak le vagy 20 kilót vagy nem fogok kelleni a nőknek.

2023. dec. 23. 08:36
 9/19 anonim ***** válasza:
43%

"Ha egy nő mondjuk 60-70 kg azt még simán sok pasi kedveli."

Húúúú, vegyük szívességnek? Ez egy 165-175 körüli nőnél normál súly.

Ha sportol, van izom is, akkor kifejezetten karcsú is 60-65 kilóval.

"De úgy alapból ha 180/. 85,90,100 kg stb azonnal megkapja a disznó jelzőt."

Talán azért, mert az.

180/85-nél még igen, él az általad sértésnek vett kérdés, hogy mennyi zsír, mennyi izom.

Ilyen magassághoz a 90-100 kg izomban is túlzás (bár ízlések és pofonok, van nő, akinek az bejön). Ha nem edz, akkor meg egy túlsúlyos pasast mutat és kész. Nem egyenlő egy 170/60-70 kilós nővel.

A 180/100 az egy 31-es BMI, ami súlyosan elhízott.

A 170/70 az 24-es BMI, ami még a normál tartományban van.

2023. dec. 23. 08:41
 10/19 anonim ***** válasza:
84%
Több nő ismerősöm bántották a súlya miatt, míg férfiaknál számtalan ismerősömet nem érdekli, hogy kövér, mindig volt barátnője. Szerintem mindkét nem kap hideget meleget attól függően, hogy kivel veszi magát körül. Persze aki csak lefeküdni akar veled, nem fogja azt mondani kövér vagy és kezdj el sportolni, hanem amíg eléri a célját teszi a szépet, majd lelép.
2023. dec. 23. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!