Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ettől tényleg alsó kategóriás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől tényleg alsó kategóriás lesz valaki?

Figyelt kérdés
Azt mondják egy fiatal férfi ne legyen pocakos, nekem van egy kevés, de mellé vannak izamim is. Széles vállak stb, és abszolút rendben vagyok vele. Ha nem járok strandra és nem vagyok modell minek diétázzam agyon magam? Az egyik hobbim az edzés és szeretem erősnek érezni magam, annyira nem nagy az hogy ne lássam a lábujjaimat.
2023. dec. 23. 02:12
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
67%

Kit érdekelnek bárki által kitalált kategóriák is?

Ne ez alapján identifikáld magad, és akkor nem lesz gondod. El se olvasd az ilyen hülyeségeket.

2023. dec. 23. 11:17
 32/32 A kérdező kommentje:
Nem nagyon van kedvem csajozni, csak az edzés köt le.
2023. dec. 24. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!