Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ettől tényleg alsó kategóriás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől tényleg alsó kategóriás lesz valaki?

Figyelt kérdés
Azt mondják egy fiatal férfi ne legyen pocakos, nekem van egy kevés, de mellé vannak izamim is. Széles vállak stb, és abszolút rendben vagyok vele. Ha nem járok strandra és nem vagyok modell minek diétázzam agyon magam? Az egyik hobbim az edzés és szeretem erősnek érezni magam, annyira nem nagy az hogy ne lássam a lábujjaimat.
2023. dec. 23. 02:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
13 65?😅😅😅Írni se tudsz.
2023. dec. 23. 06:26
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Az egész beszélgetést nem értem. Vagy tetszik egy férfi nekem vagy nem. Én alapvetően a magas és nagydarab férfiakhoz vonzódom, mégis voltam szerelmes vékonyba, vekonyból kicsit meghízottkába, az összhatás kémiája számít nálam, nem a részletek. Volt ez így 20 évesen és van ez így 40 felett is nálam.
2023. dec. 23. 06:34
 23/32 Hans Pötterman ***** válasza:
48%
#10 ember, 175 centisen vagyok annyi, és csontváznak tűnök messziről így hogy genetikailag elég kevés a zsírom. Nem minden a számom.
2023. dec. 23. 07:13
 24/32 Hans Pötterman ***** válasza:
Számok *
2023. dec. 23. 07:13
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Emmnem ettől, az ordenáré stílustól lesz valaki alsókategóriás.
2023. dec. 23. 07:54
 26/32 anonim ***** válasza:
51%
Alsókategóriás vagy pufika. Tuti nem izom van rajtad. Tegyél be egy képet.
2023. dec. 23. 08:10
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt pasim, aki 65 kg volt kb 173 centihez. Ne vicceljünk már, hogy ez az átlagos. A srác annyira vékony volt, hogy én a magam 55 kilójával egy debellának éreztem magam mellette.

Nekem lapos a hasam, de azért 55 kilóval már van rajtam egy vékony zsírréteg, amitől nem látszanak a csontjaim. NA A SRÁCNAK NEM VOLT. Konkrétan az összes csontja látszott, a csuklója akkora volt, mint az enyém.

Szóval felejtsük már el valahogy ezt a 65 kilós hülyeséget.

2023. dec. 23. 08:41
 28/32 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2023. dec. 23. 08:52
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

190-hez vagyok 82, rendszeresen edzek, mégis van kis pocakom, így ha te 177 centihez vagy 82 kg, nagyon jó testalkatodnak vagy rengeteg izmodnak kell lenni ahhoz, hogy az kis pocak legyen.

Amennyiben jelenleg nincs sikered a nőknél, ez lehet az egyik indok a sok közül. Hogyha neked így jó, akkor ilyen tekintetben hátránnyal indulsz és tőled függ mit kezdesz a helyzettel.

2023. dec. 23. 08:54
 30/32 anonim ***** válasza:

Remélem rájöttél kérdező, hogy a 13. választ, és előtte a többi debilséget a megszokott kis incel gyerek írta, nem egy nő :D

A kérdésedre meg: súlyban teljesen jónak tűnsz, de kép nélkül nem lehet megmondani, mekkora a hasad. Szerintem a férfiaknál a "skinny fat" tud taszító lenni (mikor sovány és izomtalan, de sörhasa van), meg amikor nagy a segge (mert az feminin).

2023. dec. 23. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!