Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ettől tényleg alsó kategóriás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől tényleg alsó kategóriás lesz valaki?

Figyelt kérdés
Azt mondják egy fiatal férfi ne legyen pocakos, nekem van egy kevés, de mellé vannak izamim is. Széles vállak stb, és abszolút rendben vagyok vele. Ha nem járok strandra és nem vagyok modell minek diétázzam agyon magam? Az egyik hobbim az edzés és szeretem erősnek érezni magam, annyira nem nagy az hogy ne lássam a lábujjaimat.
2023. dec. 23. 02:12
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
10.Ezt a kusajjdból szoptad ki?
2023. dec. 23. 05:04
 12/32 A kérdező kommentje:
Fogadjunk ha ezt egy nő írta volna ki mindenki tapsolna hogy "yees queen jó vagy úgy ahogy vagy". Kicsit sincs jelen a kettős mérce.
2023. dec. 23. 05:25
 13/32 anonim ***** válasza:
10%
177 cmhez 65 kg-nak kell lenni,h ne szamits tulsulyosnak!! Az izom os tulsuly aszovednek izuleteidnek. A nokbe ez z info osztonszinten van kodolva.
2023. dec. 23. 05:39
 14/32 A kérdező kommentje:
Ezt a bmi-vel számoltad ki? A bmi nem mérvadó, pláne nem fitnesszben.
2023. dec. 23. 05:40
 15/32 anonim ***** válasza:
44%
177 cm és 82 kg-val, hacsak nem vagy színtiszta izom, bizony hájas vagy.
2023. dec. 23. 05:46
 16/32 anonim ***** válasza:
96%
Huszonévesen picit sok ez a súly, de ha neked megfelel akkor ne törődj mások véleményével.
2023. dec. 23. 05:50
 17/32 A kérdező kommentje:
Ha soknak érzem majd lepucolom magamról a zsírt, még jól érzem magam.
2023. dec. 23. 05:51
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
#13-as te tiszta hülyeségeket beszélsz,a természetes,nem koksszal túltolt izomzat az pont hogy jót tesz az egészségnek mert az erős izomzat csökkenti az ízületi terhelést mivel az izom dolgozik igénybevételkor így kisebb nyomás kerül az ízületekre. 177 centihez egy 80 kiló körüli testsúly az teljesen rendben van, az általad említett 65 kg az már kifejezetten sovány egy felnőtt férfinél,csak a fejlődésben lévő kamaszfiúknál normális ez a testsúly.
2023. dec. 23. 05:52
 19/32 A kérdező kommentje:
Voltam 100 kilós zsírcsöcs is, csak volt egy szívizomgyulladásom és elég fos állapotba kerültem. Tiniként kövér voltam, előtte meg nagyon vékony. Férfinak akarok kinézni, az pedig számomra izmos.
2023. dec. 23. 05:54
 20/32 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nem a számok fontosak, hanem az összkép. Ezt meg te kell, hogy érzékeld, hogy mennyire vonzó a testalkatod a nőknek. Ha nem igazán van sikered, pláne ha egyáltalán nincs, akkor hiába áltatod magad. Ha meg egy kellemesen mackós, masszív felépítésű test boldog tulajdonosa vagy, akkor menni fog a csajozás is.

Szóval: megy a csajozás?

2023. dec. 23. 05:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!