Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 5 éve nincs párkapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 5 éve nincs párkapcsolatom és a plázákban azt látom rengeteg pár van, hogyan ne érezzem magam kellemetlenül? 28/F

Figyelt kérdés
Nem tud nem megviseli a dolog. Én elég nehezen találok olyat akivel minden klappol.

2023. dec. 22. 16:55
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Gyönyörű testű nő az egy dolog. Olyan aki szingli, szép, rendben van az élete, szórakoztató, hűséges és nem csak a pénzre utazik. Na olyat próbáljon meg találni az ember.
2023. dec. 23. 17:11
 22/32 anonim ***** válasza:
69%

Tegnap hallottam a rádióban a KFT eggyüttes régi, talán 80-as évekbéli dalát.

Elgondolkodtam rajta, hogy mennyire igaz és élethű ez a dal, és a mai világunkra meg főleg igaz. :

"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták. Vagy ha szépek és okosak is egyben nem állnak szóba velem."

Aki akkoriban írta ezt a dalt, nemis tudta akkor még, hogy mekkora igazságot ír.

Ha ma egy nő szép is, okos is, és esetleg még jómódú is, akkor szinte lehetetlen megközelíteni.

Ők tényleg nem állnak szóba csak a szinte teljesen tökéletes, hibátlan férfival.

Sőt. A mai világban már az átlagosnak számító nő is megközelíthetetlen.

Pont ma olvastam egy szexpartner kereső oldalon, hogy egy 34 éves nő több mint 100 levelet kapott.

Ebből a 100-ból eggyet fog kiválasztani, a legjobbat.

Ilyen hatalmas férfi többlet van ma. Amíg a nők tudnak bőségesen válogatni, addig nyilván a legjobbaknak van esélyük csak.

Sajnos ma ez van. Be kell látnunk, hogy a férfiaknak a párkapcsolat és a szex, az ma luxus lett. Nem jár csak úgy alapból.

Ha nem nézel ki jól, nem vagy minimum 9 pontos, akkor magányra vagy itélve.

2023. dec. 23. 17:58
 23/32 anonim ***** válasza:
44%

Utána néztem.

1986- os a dal.

Laár Andris, és Bornai Tibi.

Akkor még nem igazán tudták, hogy daluk 37 év után fog teljesen aktuálissá válni.

Halgassátok meg.

Elizabett. Ez a dal címe.

2023. dec. 23. 18:21
 24/32 A kérdező kommentje:
Ez teljesen igaz. A nőknek társkeresőn tényleg akad egy rakás férfi, még a csúnyácskább, ducibb lányokra is ugranak sokan. A férfiaknak ebből a szempontból nehezebb dolguk van. Természetesen egy nőnek adódhatnak lehetőségek mégha passzív is, a férfiaknak meg. aktívan kell azért tenni hogy legyen valami. Összességében nem egyszerű sem a férfiaknak sem a nőknek. A válság viszont kedvezett a szegregációnak. A szegények és gazdagok közötti hézag növekedett, a pénz és státusz jelentősége sok nőnél felértékelődött
2023. dec. 23. 18:48
 25/32 anonim ***** válasza:
ne menj a plázába,csak ha nagyon muszáj,esetleg ismerkedhetsz párkeresőn
2023. dec. 23. 18:52
 26/32 anonim ***** válasza:

"Gyönyörű testű nő az egy dolog. Olyan aki szingli, szép, rendben van az élete, szórakoztató, hűséges és nem csak a pénzre utazik. Na olyat próbáljon meg találni az ember."

Kérdező.. de te leírtad, hogy egyáltalán nem találkozol új emberekkel. AKkor mit jössz ezzel a dumával, hogy megfelelőt találni nehéz?:D

Mintha azt mondanám, hogy földet művelni egy dolog, de igazán jól csinálni, azt nehéz... közbenmeg a panelban a harmadikon élek és soha a büdös életben nem kapáltam:D

2023. dec. 23. 19:23
 27/32 anonim válasza:
Szia irj
2023. dec. 23. 19:24
 28/32 A kérdező kommentje:
26-os értem amit mondasz de alapvetően próbálgattam Tindert. Élőben tényleg nem, viszont látok magam körül lányokat akiknek szintén nehéz. Abban teljesen igazad van hogy a gyakorlatban nem igazán tudom hogy milyen esélyeim lennének egy nőnél. Ez logikus ha nem volt kinél próbálkoznom :D
2023. dec. 23. 19:36
 29/32 anonim ***** válasza:
Hát a Tinderből valóban tök fölösleges kiindulni.
2023. dec. 23. 23:08
 30/32 anonim ***** válasza:
30%

21. Megfejtem az okfejtésedet.

"28 éves srác vagyok, akinek csak a bomba testű nők jönnek be. Azért nem jövök össze bizonyos nőkkel mivel nem tetszenek és a testük nem vonzó. Nekem csak ez számít, semmi más."

Talán ha a szinteden keresnél, találnál is valakit.

Szívesen.

2023. dec. 23. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!