Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 5 éve nincs párkapcsolatom és a plázákban azt látom rengeteg pár van, hogyan ne érezzem magam kellemetlenül? 28/F
Tegnap hallottam a rádióban a KFT eggyüttes régi, talán 80-as évekbéli dalát.
Elgondolkodtam rajta, hogy mennyire igaz és élethű ez a dal, és a mai világunkra meg főleg igaz. :
"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták. Vagy ha szépek és okosak is egyben nem állnak szóba velem."
Aki akkoriban írta ezt a dalt, nemis tudta akkor még, hogy mekkora igazságot ír.
Ha ma egy nő szép is, okos is, és esetleg még jómódú is, akkor szinte lehetetlen megközelíteni.
Ők tényleg nem állnak szóba csak a szinte teljesen tökéletes, hibátlan férfival.
Sőt. A mai világban már az átlagosnak számító nő is megközelíthetetlen.
Pont ma olvastam egy szexpartner kereső oldalon, hogy egy 34 éves nő több mint 100 levelet kapott.
Ebből a 100-ból eggyet fog kiválasztani, a legjobbat.
Ilyen hatalmas férfi többlet van ma. Amíg a nők tudnak bőségesen válogatni, addig nyilván a legjobbaknak van esélyük csak.
Sajnos ma ez van. Be kell látnunk, hogy a férfiaknak a párkapcsolat és a szex, az ma luxus lett. Nem jár csak úgy alapból.
Ha nem nézel ki jól, nem vagy minimum 9 pontos, akkor magányra vagy itélve.
Utána néztem.
1986- os a dal.
Laár Andris, és Bornai Tibi.
Akkor még nem igazán tudták, hogy daluk 37 év után fog teljesen aktuálissá válni.
Halgassátok meg.
Elizabett. Ez a dal címe.
"Gyönyörű testű nő az egy dolog. Olyan aki szingli, szép, rendben van az élete, szórakoztató, hűséges és nem csak a pénzre utazik. Na olyat próbáljon meg találni az ember."
Kérdező.. de te leírtad, hogy egyáltalán nem találkozol új emberekkel. AKkor mit jössz ezzel a dumával, hogy megfelelőt találni nehéz?:D
Mintha azt mondanám, hogy földet művelni egy dolog, de igazán jól csinálni, azt nehéz... közbenmeg a panelban a harmadikon élek és soha a büdös életben nem kapáltam:D
21. Megfejtem az okfejtésedet.
"28 éves srác vagyok, akinek csak a bomba testű nők jönnek be. Azért nem jövök össze bizonyos nőkkel mivel nem tetszenek és a testük nem vonzó. Nekem csak ez számít, semmi más."
Talán ha a szinteden keresnél, találnál is valakit.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!