Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tett eddig veled a magány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tett eddig veled a magány, a sikertelen párkeresés?

Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 07:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Vegyes dolgok. Egyrészt nem örülök, hogy egyedül vagyok, mert mivel az ember társas lény ezért hiányzik egy társ.

Másrészt meg akár a valóságban elnézve a párokat meg a válásokat, akár itt a párkapcsolati problémák részt olvasva igazából rájöttem az sem biztos, hogy jó lenne ha lenne.

Na ilyenkor mi van?

2023. dec. 22. 08:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
11. Ugyanez a kettős érzés van bennem is. Sajnos tapasztaltam már meg, milyen a társas magány kapcsolaton belül. És eszembe jutnak azok a pillanatok amiket boldogan, egyedül éltem meg úgy hogy nem volt éppen kapcsolatom. Nagyon nem egyértelmű, mikor boldog az ember és mikor nem. De persze jó, ha van egy társad, akivel megvan az összhang, ez tud nagyon hiányozni. Nem tudom mások hogy vannak ezzel, én így jöttem le a futószalagról, ezzel a kettősséggel.
2023. dec. 22. 08:49
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Depresszió, nyomor, nőgyűlölet.
2023. dec. 22. 08:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én sztorim kicsit komplikáltabb, mert én előtte szorongással, depresszióval és pánikbetegséggel küzdöttem. Megjártam 2 pszichiátert, aztán sok küzdelemmel jobban lettem, gyakorlatilag volt az életemben kb 4 hónap amíg minden happy volt. Ezután megismertem egy lányt, akivel egy idő után olyan volt mintha elkezdett volna valami kialakulni (először, 27 évesen) de olyan két hónap után feltűnt hogy rajtam van a piros orr és én vagyok a bohóc. Azóta megint szorongok, érzem magamon a depresszió tüneteit, meg az ember utálatot. Ismét segítségre lenne szükségem, de nem fogok még egyszer ebbe a körforgásba belemenni. Jobb nekem egyedül.
2023. dec. 22. 10:26
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
Rávilágitott, hogy az összes férfi egy mocsadék
2023. dec. 22. 11:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Velem nem tudott mit kezdeni, mert erősebb vagyok.

Leadtam 30 kilót, vágattam egy igényesebb frizurát, eldobtam a mackónadrágom meg a szemüvegemet (helyette kontaktlencsém van), majd levágattam a szakállam és most borostám van, lettek is visszajelzések, és azután egyre inkább csak nőtt az önbizalmam, majd 2 és fél éve vagyok ugyanazzal a csajjal, aki nem csúnya hozzáteszem.

Csak azt tudja legyűrni az önbizalomhiány meg a magány, aki gyenge.

2023. dec. 22. 12:15
 17/19 anonim ***** válasza:
15. Hát de miért?
2023. dec. 22. 12:24
 18/19 Hans Pötterman ***** válasza:

Tökéletes hozzáállás, gratulálok!👍 Sokan példát vehetnének itt a sipákoló felhasználók közül.

2023. dec. 22. 14:41
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

18.

Köszi. Sokat olvasom az itt siránkozó "férfiakat", és nekem ez elképzelhetetlen, hogy miért várják, hogy más lesz az életük, ha ugyanazt csinálják újra, meg újra. Akkor ugyanott lesznek. Logika. :(

2023. dec. 22. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!