Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tett eddig veled a magány, a sikertelen párkeresés?
Vegyes dolgok. Egyrészt nem örülök, hogy egyedül vagyok, mert mivel az ember társas lény ezért hiányzik egy társ.
Másrészt meg akár a valóságban elnézve a párokat meg a válásokat, akár itt a párkapcsolati problémák részt olvasva igazából rájöttem az sem biztos, hogy jó lenne ha lenne.
Na ilyenkor mi van?
Velem nem tudott mit kezdeni, mert erősebb vagyok.
Leadtam 30 kilót, vágattam egy igényesebb frizurát, eldobtam a mackónadrágom meg a szemüvegemet (helyette kontaktlencsém van), majd levágattam a szakállam és most borostám van, lettek is visszajelzések, és azután egyre inkább csak nőtt az önbizalmam, majd 2 és fél éve vagyok ugyanazzal a csajjal, aki nem csúnya hozzáteszem.
Csak azt tudja legyűrni az önbizalomhiány meg a magány, aki gyenge.
Tökéletes hozzáállás, gratulálok!👍 Sokan példát vehetnének itt a sipákoló felhasználók közül.
18.
Köszi. Sokat olvasom az itt siránkozó "férfiakat", és nekem ez elképzelhetetlen, hogy miért várják, hogy más lesz az életük, ha ugyanazt csinálják újra, meg újra. Akkor ugyanott lesznek. Logika. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!