Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz megugrani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz megugrani itthon ismerkedésnél ezt a saját lakás dolgot?

Figyelt kérdés

Ha valaki tanult 22-24 évet és utána dolgozik rendszeresen 35 éves korára már illene egy pasinak egy saját lakást felmutatni.

Utána persze máshogy állnak hozzá a nők ismerkedéskor.

2023. dec. 21. 16:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan még bőven nem vagyok 35 és lekopogom, meg tudnék előlegezni egy kis lakást (saját erőből) de egyre inkább úgyl átom, hogy nincs értelme, annyi vele a probléma. Az árak röhejesen elszálltak és nincs kedvem felszámolni szinte a tejes megtakarításom és eladósodni x évre a kiegészítő hitel miatt, miközben baromi kockázatos befektetés lett a lakás.

- Nagyanyámnál a szomszédban építkeznek, így egész épület megsüllyedt, megrepedtek a falak

- Ismerősöm mellé odaköltözött egy problémás család és éjszaka üvöltenek, az ajtajukba vizelnek és fenyegetőznek

- Másik ismerősnél kiderült, hogy a lakás csak a felszníne lett felújítva, alatta rohad szét az egész (csövek stb) szóval verhetik szét és újíthatják fel az alapoktól, de akkor meg hol lakjanak addig?

- Hvaeroknál kiderült, hogy a közös képviselő milliókat nyúlt le a kk-ból

-

Konkrétan én több értelmét látom létrehozni egy biztos megélhetést jelentő befektetési portfóliót és kényelmesen váltani albérletet, ha valahol romlik a helyzet.

2023. dec. 21. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Nő vagyok, van saját házam, mert ÖRÖKÖLTEM. Attól tekintstünk el, hogy egy Bp melletti kisvárosban, ahol semmi nincs, épp ezért életemben nem éltem ott, hiába van a ház (kiadom, csá) :D

Viszont még ha vezető mérnökként vagy főorvosként dolgoznék plusz magánpraxis sem tudnék venni lakást olyan horribilis áron mennek - és ugye a törlesztő persze.

2023. dec. 22. 09:06
 13/14 anonim válasza:
Nekem van saját házam több is. De itt vidéken másabb. Olcsóbban lehet hozzájutni. Vettem is örököltem is. Nyilván nem minimálbéres vagyok. De nem is dúskálok. Olyan alsó közép osztály. (Nagyon alsó) :) de semmilyen hitelem nincs. Kerülöm a bankokat.
2023. dec. 26. 10:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Volt házam, közös a feleségemmel. Eladtuk. Később elváltunk, most közel az 50-hez már biztos vagyok benne, hogy nem lesz saját lakásom. Mamahotel, aztán majd meglátom. Hála a szüleim előrelátásának 2 generációs házat építettek, így viszonylag kényelmesen élek, de bevallom, nem az igazi. Átlagfizetésből félre rakni alig tudok, viszont hitelem nincs és csak a legvégső esetben szeretnék.

Van új párom, akinek nem gond, hogy így élek. Neki van egy kis lakása, de nem szeretnék odaköltözni.

Ha minden kötél szakad, van egy hétvégi telkem árammal, csak sajnos nagyon kiesik a közlekedéstől, 3km földút a településtől számítva. Annyit összekódiskodok a rokonoktól, hogy oda felhúzassak egy 30 nm-es tégla kalyibát.

2023. dec. 28. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!