Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos elvárás ha elvárás ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos elvárás ha elvárás ha ismerkedéskor elvárom a pasitól legyen saját lakása meg autója?

Figyelt kérdés
Sokan ezt is zokon veszik ha csak érdeklődök.
2023. dec. 21. 15:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
41%
Ezt kérni se kell, normális no tudja a dolgát és a helyet 😘
2023. dec. 21. 19:46
 22/24 anonim ***** válasza:
41%
Ennyi:)))😚
2023. dec. 21. 19:47
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

En sose kerestem ilyet, de a mostani páromnak mindkettő van, és mostmar én is dolgozok, de mikor megismerkedtunk meg tanultam, így én jóformán semmit nem tudtam beleadni a kapcsolatba, addig össze sem költöztünk, hogy ne csak ő fizesse a rezsit és társait. Én megertem amugy az elvarasokat mert mar a kapcsolatunk elejen is látszódott, hogy mekkora előny az, hogy például nem kell szulokhoz feljarkalni, jóformán akkor megyek amikor akarok és jövök el amikor akarok. Az autó is persze kényelmes, mondjuk nekem az van, és volt is, így számomra az sem volt mervado. Egyébként tényleg függ attól, hogy neked mid van, illetve mit adsz bele egy kapcsolatba ha ilyeneket vársz el

(Mi egyébként közös ismerősök által ismerkedtünk meg, egy ügyvédi irodában, ha ilyen terveid vannak keresgelj arrafele😅) de tényleg ne ezzel kezdj már az elején mert nem nagyon imponáló

2023. dec. 21. 22:46
 24/24 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne jogos, a Te részedről...
2023. dec. 22. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!