Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos elvárás ha elvárás ha ismerkedéskor elvárom a pasitól legyen saját lakása meg autója?
Abszolút nem, miből lenne?
Vidéken 25 misi egy panel, nagyvárosokról ne is beszéljünk. Hitelkondíciók szörnyűek, legalább 600-700 nettót kell keresni, hogy belevágj.
Manapság szerintem már nem annyira gáz, ha valaki otthon lakik 31-32 éves koráig és spórol amit csak tud. Úgy jóval nagyobb eséllyel lesz saját ingatlanod. Ennyi idő alatt 10-15 misi lazán összeszedhető és máris csak 10m hitel kell.
Neked van saját lakásod és autód? Anyu vette vagy te kerested meg az árát? Hány éves vagy?
Lehet találni ilyen gazdag embereket.
Nézd a médiát a tv-t, rengeteg ilyen nő van, és sok pasi is aki meg is adja ezt.
Valószínűleg jobb ha a felsőbb kategóriában keresgélsz.
De van némi esély rá ezen az oldalon, hogy egy troll vagy és a tüzet akarod szítani :)
Valószínű nem jogos, mivel itt kérdezősködsz és látszik, hogy nem jött be a golddigger taktika. Biztos nem vagy olyan jó csaj, hogy egy ilyen férfinál labdába rúgj.
Zsa dolgozni és teremtsd meg magadnak az igényeidet, ne legyél kiszolgáltatott.
Ha lenne annyi pénzem, vagy örököltem volna egy lakást vagy házat de a nőnek semmije nincs, abban az esetben a minimum amit elvárnék, hogy legyen rendes állása és szálljon be ugyanúgy a költségekbe.
Legalább is, 30%-al biztosan.
De! Mindig az én nevemen maradna, soha nem lenne semmi sem a nevén.
Persze, hogy elvárhatod.
Én is elvárom, minimum 600e forint fizetés, saját lakás és autó. Kell ez az egzisztenciális szint egy férfitól.
Szülni megyek, akkor valakinek el kell tartani majd minket és csöves 450 ezres fizetésből nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!