Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos elvárás ha elvárás ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos elvárás ha elvárás ha ismerkedéskor elvárom a pasitól legyen saját lakása meg autója?

Figyelt kérdés
Sokan ezt is zokon veszik ha csak érdeklődök.
2023. dec. 21. 15:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
4%

Akkor elmondom, hogy nekem még az is számít, hogy milyen családból jött. Van e valami vagyon, milyen színvonalon élnek stb.

Proli munkáscsaládból jövő csávóval sose állnék le, nem lenne egyszinten az én családommal.

A kereset, saját lakás és autó alap. Én is megkeresek havi nettó 800at (könyvelő) és van saját lakásom, autóm. Proletár 400-500 ezres keresetű csávók szintén esélytelenek.

2023. dec. 21. 15:51
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Csak annyi a feltétel h saját lakás és autó legyen?

Nálam ez nem elég, jó helyen legyen lakása és ne legyen 5 évnél régebbi autója. Nettó keresete legyen 500 ezer forint felett LEGALÁBB és az se baj ha a családja módos, az sokat segít.

Magasságra minimum 185cm, súlyra pedig 80.

2023. dec. 21. 15:57
 13/24 anonim ***** válasza:
40%

13

Meleg vagy 2,5 pipás incelke?

2023. dec. 21. 16:05
 14/24 anonim ***** válasza:
29%
ne légy dühös, mert nem tudod megugrani a szintem
2023. dec. 21. 16:10
 15/24 anonim ***** válasza:
49%
Persze ,hogy jogos én már csak úgy vagyok hajlandó ismerkedni, hogy az első randira hoznia kell egy munkáltatói igazolást. Ha kicsit csúnyácskább akkor már chat-elés közben megkérem ,hogy fotozza le. Igy legalább ki lehet szürni a csoró prolikat akik még a netto 800-at sem keresik meg.
2023. dec. 21. 16:33
 16/24 anonim ***** válasza:
29%

15. vagyok

Lemaradt: 24/N

2023. dec. 21. 16:34
 17/24 anonim ***** válasza:
37%

Attól még nem lesz értékesebb ember ha pl úgy van neki kocsi lakás hogy a szülei vették.

Vagy igen?

Van akinek csak az anyagiak számítanak bár idővel mindenki rájön hogy nem.

2023. dec. 21. 17:12
 18/24 anonim ***** válasza:
51%
Elvarni elvarhatod csak kiszolgaltatott helyzetben leszel. Ezt nem fogjak fel meg mindig a nok. Csupasz seggel beulsz valahova neked ott kuss lesz vegig, es a hazassag elotti vagyon az nem felezodik csak hogy tudd:) Foleg ha a pasinak van esze, irat hazassagi szerzodest( jomagam is fogok). Lassan kesz a hazam, tolem is elvarhatja majd a no a sajat hazat oda is johet, csak onnantol kuss van es az van amit mondok. Ha neked ezekkel a kriteriumokkal megfelel akkor keress ilyen ferfit.
2023. dec. 21. 19:01
 19/24 anonim ***** válasza:
27%
18 - Ennyi, ha már befészkeli magát akkor kusi van és lehet nekiállni főzni, takarítani, mosni és akkor talán nem kérek pénzt a rezsibe. :)
2023. dec. 21. 19:30
 20/24 anonim ***** válasza:
27%
Ennyi. Es lepipazni reggel delbe este vagy megy a pofon vagy a lelki terror:)))
2023. dec. 21. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!