Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak általában azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak általában azért szinglik mert nem jut nő nekik, a nők meg azért szinglik mert nagyon válogatnak?

Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 09:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
A külső 70%-ban az oka.
2023. dec. 21. 10:32
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
#10 miért adjak lejjebb az igényekből? Ha én sportos vagyok, diplomás és igényes, akkor miért jönnék össze pl. egy túlsúlyos, munkás alkesszel? Vagy találok az igényeimnek megfelelő párt, vagy inkább leélem egyedül az életem. Én boldog vagyok így is, nem létszükséglet nekem egy kapcsolat.
2023. dec. 21. 10:32
 13/22 anonim ***** válasza:
10%

12.

Nem pont egy kövér, alkoholista palira gondoltam. 🙄🙄

A "lejjebb adni az igényekből"-t nem erre értettem. Ki akarna egy igénytelen alkoholistával együtt lenni?

"Vagy találok az igényeimnek megfelelő párt, vagy inkább leélem egyedül az életem. Én boldog vagyok így is, nem létszükséglet nekem egy kapcsolat"

Akkor oké. Gondolom most is szingli vagy. Elgondolkodtál már azon, hogy miért?

2023. dec. 21. 10:36
 14/22 anonim ***** válasza:
26%

#9!

Diplomás férfi vagyok, nem diplomás a párom és tökéletesen meg vagyunk az életben, mint a magánéletben. Ha mindig keres az ember olyat amilyet elképzel, SOHA nem fog találni, tudod miért? Mert nincsen! Ha az iskolázottságot nézzük akkor legfeljebb, de ha a személyét az iskolázott vagy tanult embernek akkor már nem biztos hogy van olyan személy mint a vizuális elkepzelesed szerinti férfi. Máskülönben meg, több okos ember létezik diploma nélkül mint diplomával. Az hogy valakinek van az egy dolog de boldogtalan lesz az életben. Írásod alapján te is boldogtalan vagy.

2023. dec. 21. 10:37
 15/22 anonim ***** válasza:
32%
#13 te tudsz olvasni? A 9-es válaszomban leírtam pontosan, hogy miért vagyok szingli. Akkor minek kérdezel vissza? xD Amúgy meg persze azért akarod, hogy leadjak az igényekből, mert gondolom nem nézel ki jól/nem sportolsz/nincs pénzed stb de örülnél, ha a csinos fiatal nők ilyen kaliberrel is beérnék. El kell keserítselek, a lottó ötöst lehet előbb viszed haza, mint egy ilyen nőt.
2023. dec. 21. 10:39
 16/22 anonim ***** válasza:
58%
#14 azt is írtam, hogy nem feltétlen gond, ha nincs diplomája, ha cserébe értelmes és nem csóróbb nálam. Mi lenne, ha elolvasnátok és értelmeznétek egy kommentet, mielőtt reagáltok rá.
2023. dec. 21. 10:40
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

15.

😀😀😀

Jól mellélőttél.

2023. dec. 21. 10:42
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

Egyre több nő (köztük én is) dönt úgy, hogy nem randizik.

Én tök elhiszem, hogy vannak faszik akik nem csinálnának több gondod nekem, mint amit amúgy is hoz az élet, de az a pár már mind házas.

Én meg nem vagyok hajlandó felvenni a szolgalelkű, szenvedő feleség szerepét csak azért, hogy pasi melegítse az ágyam. Inkább vettem egy fűtőtakarót.

2023. dec. 21. 10:45
 19/22 anonim ***** válasza:
59%

"Máskülönben meg, több okos ember létezik diploma nélkül mint diplomával."

Na ezen is jót nevettem. Hát persze, az ügyvédek, orvosok, pénzügyesek, tanárok, mérnökök, kutatók köztudottan butábbak, mint azok, akik legfeljebb az érettségiig vitték. Tök logikus...

2023. dec. 21. 10:48
 20/22 anonim ***** válasza:
57%
#19 amikor olvastam azt a sort, nekem is az volt az első gondolatom, hogy “na ilyet is csak a diploma nélküliek mondanak”. Kb. mint mikor a 70-es IQ-jú gyári munkások azt mondják az irodistákra, mérnökökre, vezetőkre, szellemi munkát végzőkre, hogy csak papírokat tologatnak meg kávéznak. Hát persze, mondjuk aki alkalmatlan szellemi tevékenységre, az legalább maradna csendben és nem hangoztatná a hülyeségeket…
2023. dec. 21. 10:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!