Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak általában azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak általában azért szinglik mert nem jut nő nekik, a nők meg azért szinglik mert nagyon válogatnak?

Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 09:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
14%
Azért szinglik a férfiak mert kevesebbet keresnek mint amennyi a nő igénye.
2023. dec. 21. 09:15
 2/22 anonim ***** válasza:
70%

1

Mert ugye az adott férfinak az igénye ugy indul, hogy 25 alatti, csinos, vékony, szolgalelku.

2023. dec. 21. 09:24
 3/22 anonim ***** válasza:
21%
Szolga lelkű nem izgat de ha vékony az igen.
2023. dec. 21. 09:30
 4/22 anonim ***** válasza:
24%

Így van.

A férfiaknak elég, hogy dugható a nőknek meg mellé még pénz is kell.

2023. dec. 21. 09:35
 5/22 anonim ***** válasza:
49%

Attól függ. A férfi ha helyes, azért szingli mert nem akar elköteleződni.

A többi azért, mert a nők nem akarják.

A nők azért szinglik, mert inkább lesznek szinglik, mint hogy olyannal legyenek, akikkel nem akarnak.

2023. dec. 21. 09:37
 6/22 anonim ***** válasza:
39%

Lényegében igen, mert az evolúció úgy alakította ki a férfit és a nőt, hogy a férfi a mennyiségre, szexre megy, a nő meg a minőségre, és az anyagi biztonságra. Ez így természetes.

Lefordítva, ha egy férfi szingli, akkor vagy nagyon jól néz ki, és nem akar maga mellé állandó partnert, vagy nem néz ki elég jól, és nem veszik őt komolyan.

Ha egy nő szingli, akkor az valószínűleg saját akaratából az, mert a nőkért (főleg ha 20-30 év közötti) megy a "harc" rendesen, ergo van miből válogatnia, de azért egy okos nő meggondolja, hogy kivel érdemes.

2023. dec. 21. 09:45
 7/22 anonim ***** válasza:
71%
A kettő miben különbözik? A férfiak azért vannak egyedül, mert nem "jut" nekik olyan nő, amilyet akarnak. (Csinosvékony8éves). A nők azért vannak egyedül, mert nekik sem jut olyan férfi, amilyet akarnak.
2023. dec. 21. 10:02
 8/22 anonim ***** válasza:
84%
Mi az, hogy "jut"? Nekem volt pár kapcsolatom már, de egyiket sem osztáson kaptam, mert belefértem a keretbe:D
2023. dec. 21. 10:05
 9/22 anonim ***** válasza:
55%
Én csinos vékony sportos fiatal diplomás nő vagyok. Azért vagyok szingli, mert egyrészt alapból csak a velem egy ligában lévő férfiakból válogatok, értsd sportos viszonylag helyes diplomás vagy ha nem, akkor is legyen értelmes és keressen jól. Na ezekkel a kritériumokkal már alapból rendesen leszűkül a potenciális partnerek halmaza, ehhez még jön az, hogy pl. nekem van benti kutyám. Na ezzel még az a harmadára csökken az esélyesek halmaza, mert sokan nem szeretik a benti állatokat. Szóval én ezért vagyok szingli, de inkább vagyok az, minthogy szintem alattit válasszak. Annak mi értelme lenne.
2023. dec. 21. 10:06
 10/22 anonim ***** válasza:
30%

9.

Nem vagyok benne biztos, hogy te nő vagy (csak nőnek adod ki magad), de ha esetleg mégis, akkor jobb ha leadsz ezekből az igényekből, mert ilyen férfi tényleg kevés van, ráadásul senki sem tökéletes, tehát valami hiba fel fog bukkanni, hiába diplomás, vagy sportos stb. Akkor meg az lesz a bajod. De te tudod.

2023. dec. 21. 10:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!