Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderre érdemes fénykép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderre érdemes fénykép nélkül felmenni, lehet sikerem?

Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 07:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne csapd be magad , ne ismerkedj mert nagyobb csalodas lesz .
2023. dec. 21. 09:53
 12/14 anonim ***** válasza:

És utána mit csinálsz ha valaki rád is ír? Akkor sem küldesz magadról képet? Jó tegyük fel, úgy is atmesz szűrőn. És ha találkozol vele, eltakarod az arcod?

Nem értem az egész felvetésed.

2023. dec. 21. 09:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Férfiként és nőként is egyaránt NEM.
2023. dec. 21. 10:40
 14/14 anonim ***** válasza:

A fénykép nélkül ismerkedők általában szeretőt keresnek és nem akarják, hogy rájuk ismerjenek. Én alapból minden kép nélkül ismerkedőről ezt feltételezem.

Ha te magad csúnyának tartod (bár nem tudom, ez mennyire objektív, sokszor egész jóképű pasik gondolják magukat csúnyának), akkor az online platform nem neked való, mert ott a kép az előszűrő. Illetve ismertem olyan pasit, aki elment egy profi fotóshoz, aki tudott róla előnyös képeket készíteni, mert mindenkiből ki lehet hozni sokkal többet, mint gondolná. A legfontosabb a mosoly! Egy mosolygós kép akkor is pozitív, ha az illető nem annyira előnyös külsejű.

2023. dec. 21. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!