Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik ilyen "tanácsokat" adnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ilyen "tanácsokat" adnak nem érzik vele a problémát?

Figyelt kérdés
Ez a CSAK legyél magabiztos, meg legyél önmagad meg pozitív kisugárzás blablabla. Nincs olyan hogy csak magabiztos vagy, magabiztos veledszületett adottságokra lehetsz mint a magasság vagy jóképűség. Pozitív kisugárzása meg hogy lehet az embernek egy ilyen világban? Minél többet felfogsz a világból annál kevésbé leszel boldog. Az emberiség is egyre csak degradálódik lefelé egyébként, vagy hülyülnek elfele az emberek vagy belül rohadnak, nem tudom melyik az igaz.
2023. dec. 20. 21:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
10. Olyant biztos nem mondott hogy nezd meg az alkonyat c. Filmet. Xd
2023. dec. 20. 23:25
 12/23 A kérdező kommentje:
De, vagy 16 voltam.
2023. dec. 20. 23:26
 13/23 anonim ***** válasza:
94%

Jaj, már megint te?:D

Ha egyáltalán igaz az amit írsz és ráadásul tényleg egy pszichológusról van szó, nem valami... akármiről... akkor is...

az, hogy neked van egy tapasztalatod egy kóklerrel, az egyből azt jelenti, hogy nincs pszichés problémád?

2023. dec. 20. 23:28
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
Egyetlen pszichológusnál sem jártál még, mert akkor nem írnál ekkora zöldségeket.
2023. dec. 21. 00:02
 15/23 A kérdező kommentje:
Akik itt válaszolgatnak hol élnek? Ha nem lenne fos az ellátás az sem darabolta volna fel a szomszéd 10 éves gyerekét aki "Kezelés" alatt állt. Ennyi az ellátásról meg a "szakemberekről".
2023. dec. 21. 04:42
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez melyik hír?

Pénzt kell beleölni, ingyenes ellátás szr. Szociális készségfejlesztés kell neked, ha ennyire semmi nem megy.

Én nem vagyok se izmos, se különösebben szép a hétköznapokban, átlagos vagyok. Amikor így intézek ügyeket, arra figyelek, hogy megfelelően legyek felöltözve, megfelelően fogalmazzak, tájékozott legyek és előre felkészülök helyzetekre, illetve nem emelem sokkal magam fölé a másikat, ő is ember, mint én, hasonló érzésekkel.

Amikor azt mondják legyél magabiztos, rengeteg dologra érthetik, akár a jó megoldási stratégiákra, korábbi tapasztalatokra, sikerekre alapozva, bármilyen területen lehetsz jó, akár a családod is lehet klassz, amiből magabiztosságot meríthetsz. A pozitív kisugárzás kb egy mosolyból és "majd megoldjuk, semmi baj, előfordul" hozzáállásból áll, és szerintem nincs olyan, hogy "degradálódik lefelé"-- szerintem az első kifejezést rosszul használod, és tutira nem kell mellé a lefelé szó sem, ha helyesen használnád sem.

Ne gyúrj a kondiban, legyél művelt---PAPÍR kell róla, ha csak azt hiszed, hogy az vagy, mert sokat olvastál x témában, nem vagy az, kell kívülről megfelelő helyről visszajelzés, ezért fontos a papír. Tanulni nem kerül semmibe. Ez is adhatná a magabiztosságod alapját. Abban viszont igazad van, hogy akinek genetikai előnye van, annak könnyebb lehet, de nem feltétlenül. Illetve tudod, rendkívül ritka, ha valaki csak jó dolgokat hoz a genetikával.

2023. dec. 21. 05:36
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem fogom abbahagyni az edzést mert fanatikus vagyok.
2023. dec. 21. 06:38
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem az edzést kellene fanatikusan nyomni, hanem az önfejlesztést, önismeretet inkább.Megoldaná a problémád. Csak sok munkát kell belefektetni. Azért mert edzel nem fog változni semmi.
2023. dec. 21. 06:57
 19/23 A kérdező kommentje:
Jajj, te az a cápákkal búlvárkodó szerencsés vagy aki soha nem gyúrt?
2023. dec. 21. 07:02
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Több olyan pasival is ismerkedtem/voltam együtt, aki nem volt nagy szám külsőre, sőt, de magabiztos, határozott volt. Bocsi, de kinézettől függetlenül az egyik legtaszítóbb, ha vki folyton leértékeli magát, önbizalomhiányos, görcsös. Egyébként meg nem csak a külsőre lehet önbizalom még a társkeresési piacon sem. Intelligencia, humor, empátia, jó szociális készségek, gördülékeny problémamegoldás stb. De azt is leírtuk már milliószor, hogy a külsőn is lehet némiképp alakítani. Sok előnytelen külsejű férfi tetézi a dolgokat azzal, hogy mondjuk kimondottan béna frizurája/öltözködése van, úgy általába véve gőze nincs, mi állna neki jól, miből lehetne többet kihozni.
2023. dec. 21. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!