Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történt ebben az országban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt ebben az országban a társkereséssel?

Figyelt kérdés

15 évet éltem külföldön 4 országban.Mindenhol volt barátnőm éllettársam volt ahol még szeretőm is.Szorgalmas vagyok sokat dolgoztam de mégis találtam nőket egész szépek voltak.

35 évesen hazaköltöztem osztrák határ mellett vettem házat de elérhető távolságban Szombathely és Győr meg a többi kisváros.

Elkezdtem ismerkedni itthon de alig akartam ezt elhinni amit kivétel nélkül csinálnak társkeresőn.

Már a beszélgetések elején a melóról egzisztenciáról kérdezgetnek de sokan úgy hogy otthonról ismerkednek mert még albérletet sem tud megfizetni.

Majd élő talinál finoman de odaszúrósan milyen ruha van rajtad a drágább márkák miért nem jönnek be?

Sutóm miért ilyen egy újabb az biztonságos és szebb egy H Astra kombim van.

Egyszerűen pár hónapja próbálok itthon ismerkedni de elkeserítő.

Mások is ezt tapasztalják társkeresőn?

2023. dec. 20. 17:34
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
39%

"Az a baj ,a no pont azert kerdezi"

Azért kérdezi, mert ismerkedik veled. És ez egy semleges kérdés. Nekem nőként fura lenne, ha ismerkednék valakivel, és nem kérdezné meg, mit dolgozom.

2023. dec. 21. 09:54
 32/34 anonim ***** válasza:
32%
31. Pedig en nem kerdeznem.. semmi kozom hozza.
2023. dec. 21. 10:11
 33/34 anonim ***** válasza:
32%
31. Ha annyira semleges lenne , akkor a szimpatia es a vonzalom nem tunne el hirtelen ???!
2023. dec. 21. 10:13
 34/34 anonim ***** válasza:
64%
32, az ilyennek hozzám se legyen. Azt nem nevezem párkapcsolatnak, ahol nincs közöm a másik munkájához.
2023. dec. 21. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!