Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tank személyiségtípusú nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tank személyiségtípusú nők mennyire kelendőek a párkapcsolati piacon?

Figyelt kérdés
A tank személyiségtípusú nők mennyire kelendőek a párkapcsolati piacon?

2023. dec. 20. 05:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

A tank nem föltétlenül jelenti azt, hogy átgázol másokon, sokszor éppen az ellenjezője. Ismerek ilyen nőt. Akármilyen probléma állt elő, legyen az betegség, anyagi probléma, a férje alkoholizmusa, ez a nő úgy állt a gyerekei mellett, és úgy vitte a hátán az egész családot, mintha mi sem történt volna.

Na igen, nem egy nőies kis virágszál, de az ő családjának nem is erre volt szüksége. Szerintem ennek a típusnak is megvan a létjogosultsága, és van, aki megbecsüli.

Nyilván ha ez a törtető, a jég hátán is megélő, semmitől össze nem roppanó személyiségtípus nem párosul önzetlenséggel, akkor elég rettenetes eredményeket hoz.

2023. dec. 20. 07:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Írd mit le bővebben mit jelent..?
2023. dec. 20. 07:30
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Ja, az ingyen takarítónő, titkárnő, kertész, karbantartó és hordár? A te szolgálatodban van a tank, vagy téged lapít be maga előtt? Nem mindegy.
2023. dec. 20. 07:30
 14/18 A kérdező kommentje:

Az én szolgálatomba legyen. Őket könnyebb megkapni mint az átlagos sovány nőket, nem?

Én főleg számítógépezni szeretek. Nem vagyok kigyúrt, meg semmi. De őt talán megkapnám én is, mert kellene már lassan egy jó barátnő nekem is.

2023. dec. 20. 08:27
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

Még egy kocka, aki úgy tekint a nőkre, mint holmi feloldható sidekick-re.

Menjél Skyrimezni, az jó játék, és szinte bárkit magad mellé fogadhatsz, aki a szolgálatodba áll és cipeli a cuccaid :D

Amúgy nem, nem könnyebb megkapni (mint mondtam, nem karakter-kaszt, amit x szinten lehet feloldani), ők is külön-külön személyiségek, más-más ember jön be nekik.

Bár általánosságban őket még nehezebb is "megkapnod", mert határozottak, tudják hogy mit akarnak. Te tudod azt nyújtani nekik?

A szolgálatodban legyen, oké. De te is az ő szolgálatában leszel, ugye? Mit tudsz nyújtani egy kapcsolatban?

Azt meg hagyjuk is, hogy "De őt talán megkapnám én is" - tökmindegy, csak valami legyen, mi? :D

2023. dec. 20. 09:04
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Igen, eszembejut egy ügyvédnő ismerősöm, a férjét valami ugyulumutyulukámnak hívja hatalmas hangerővel a piac egyik végéből is.

Sokszor elképzeltem, milyen lehetett fiatalon...

Most ilyen vödörfejű, 150 kiló, színes tavaszos tinilánynak van mindig öltözve, és akkora hangja van, mint egy légiriadó szirénának.

Egy tank megsértődne, ha tudná, minek hívnak egy ilyen asszonkát.

2023. dec. 20. 09:39
 17/18 A kérdező kommentje:
Én azért nem akarok vödörfejűt, és 150 kilós se legyen. De azért inkább 100 se legyen. Az nem baj ha nem vékony, de biztos van azért nem túl kövérkés is. Na az nekem már pont megfelelő lesz.
2023. dec. 20. 10:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Mocskos mmorpgs nyomik!! Csak az online fps !!
2023. dec. 20. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!