Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire visel meg titeket egy durva kosár? Hogyan élitek meg?
Amúy nem értem a nők többsége miért gondolja azt, hogy egy férfi csak úgy barátságból akarna ismerkedni velük. De tényleg, ilyen létezik egyáltalán? Mert én férfiként úgy vagyok vele, hogy csak barátságból miért ismerkednék, miért mennék oda egy csajhoz, mikor van sok haverom, barátom, ismerősöm akikkel tudok lógni, ráadásul a legtöbbjükkel van közös hobbink, vannak közös témáink, akkor miért egy vadidegen lánnyal próbálnék meg CSAK barátkozni?
Szóval nem értem a logikát...
11#
Basszus ez nem szabályozható dolog!
Amikor én kaptam kosarat (10# vagyok) akkor szerettem volna könnyen venni és más csajokat fűzni rögtön azután, próbáltam volna túllépni az eseten ahogy kellene. De ezt nem tudtam kontrollálni, az agyam pedig azt a parancsot adta hogy fogjon el a hányinger ha a csajozás gondolata egyáltalán felmerül. Ez van, nem tehet az ember sokmindent, pszihológus sem tudott segíteni akkor rajtam, éppen jártam egy draga szexuálpszihológushoz is akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!